Највреден предмет кој што го имате најдено...

• Креатор на темата Креатор на темата AceCaleb
  • Време на започнување Време на започнување
На шутка на EXIT на земјата имаше нешто хартиички. Посегнав со рака да земам дел од нив. Потоа остатокот се разлетаа во шутката. По 5-6 минути откако излеговме од меин стејџ бркам во џеб да видам што сум собрал и најдов 3000 динари, приближно 2400 денари. И ги потрошивме за Battery енеџи дринк. Не сите, само дел, остатокот за патни трошоци за враќање.

А вака на улица, пред две недели видов како и испаѓаат од џеб на една девојка купче пари, и и ги вратив. Недела дена после тоа ми испадна новчаникот од џеб на јакна што ја носев на рака. Еден чичко викна по мене и си го земав назад.

350 ден. кај мене пред влез, и расипано УСБ.:helou:

Евра во море/по улица
Часовник Casio во езеро :)
Златни привезоци

и то... :)

1000 кај мене пред врата :):smir:

иам наоѓано и 10 денарки - 50 денарки ..онака ситни пари ...

Имам најдено златен прстен на улица паднат. Сама бев по таа улица, се свртив... никоја така постара жена немаше да видам дали нејзе и има.. па си го зедов:toe:

500денари уште кога бев помалечка,а друго се мали глупости што одма ги фрлам...а мој роднина секогаш кога ке излезе си наога нешто,си најде и златен ланец вреден 300евра,паднат до неговата кола,тоа ти се вика срека.

Како бе најде часовник во езеро....пак си гњурела :)

Ме снабдија моите со маска за гњурење од малечко бе. Не се двоев од неа. :)))
Со таа маска извадив 10тина од оние големине кафеави школки.:pos:
Сум нашла наочари за пливање.
Ехеее... :pos:

Јас имам најдено 100 денари :tapp::tapp::tapp:
Затоа мајка ми има најдено златен машки прстен, а дечко ми огромен златник, околу 10 грама е...
Една другарка во Скопје на сред патот најде златен часовник...
Се возевме во колата, го виде и се симна да го земе :pos2:
После и го проценија на 500 евра...

Е јас баш сум среќлија...

Ама затоа неколку пати имам враќано пари, мобилни телефони и апарати :smir:

Зашто само јас сум толкав баксуз??никогаш ништо немам најдено дури ни 5 денари:(

пеефче само пред кладилница и нормално пак таму завршија=)

Pred 2-3 nedeli u skolo pod stolce stofce si najdov:sekss:

два три пути по 500 денари...и едно златно ланче скинато... уште седи дома.. скинато :)

Златен прстен во Јадранско Море и незнам како се трефна ама баш тогаш роденден ми беше, господ решил да ме побара за жена:pos2:

Мобилен телефон во Варна..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom