Најубави мажи (со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
breeee

Ke vi stavev sliki od stvarno sexi mazi - anunimusi sho dosega ne ste gi videle sigurno, ali nekako ne biva.....a ovaa recenica ne mozam da ja razberam navistina: Вие не може да прикачувате приврзоци! ---- da ne ste lost in traslation!

Pozdrav

p.s. repliki primam i pvt :)

Allita напиша:
Ke vi stavev sliki od stvarno sexi mazi - anunimusi sho dosega ne ste gi videle sigurno, ali nekako ne biva.....a ovaa recenica ne mozam da ja razberam navistina: Вие не може да прикачувате приврзоци! ---- da ne ste lost in traslation!

Pozdrav

p.s. repliki primam i pvt :)
Читај ТУКА, а фотографиите ги очекувам во текот на денот! :wink:

definitifno najdobar izbor do sega.deckite se super,najzgodnata trojka na site vreminja:ne_zboram

200528_155616_1_012.jpg

200528_155616_2_012.jpg

Ех ... сакам да сум Сара Конор на некој ден ... :icon_mad: :icon_lol:

А каде е најакио модел а?
Маркус Шенкенберг ,ај да им помогнам на жените
schenkenberg.jpg

marcus_schenkenberg_04.jpg

Мене не ми се свиѓа некако ... башка ми изгледа како да нема ништо повеќе од мускули ... не знам зошто така:raz: :icon_lol:

Ок, Џони Деп - класика, и мислам дека нема потреба да постирам слики од него.

Е сеа, пред некој ден го глеав MatchPoint, кај што главна улога игра Jonathan Rhys - Meyers. Не го знаев типов досеа, и никад не сум се палела на глумци, али овој пат и те како се попалив додека го глеав филмот :). Дечково ги има НАЈЗАВОДЛИВИТЕ очи што некад сум ги видела :cheeky2: Ма цела фаца му е... мх мх мх.. па тоа устата.... аааа како би го :hump: море за муж би го земала!
Е он е мој мушки идеал за лепота :cuc:

jon18gc.png
[/URL][/IMG]

jon29bm.png
[/URL][/IMG]

jon30nz.png
[/URL][/IMG]

jonathan0ep.png
[/URL][/IMG]

Да бе го знам типов... ептен го сакав порано... Јас го гледав во еден филм, демек од 70ите, со Јуан МекГрегор глумеше. Двајцата беа контроверзни рок ѕвезди, и како што се експериментирало тогаш, дојде ти е двајца да се љубовници... а имаше овој девојка,.. не ми теквит многу како беше, го глеав пред 2 години негде ама глумецов ми остана во сеќавање... се глеат зш :)

МаРиНа`Ох напиша:
Да бе го знам типов... ептен го сакав порано... Јас го гледав во еден филм, демек од 70ите, со Јуан МекГрегор глумеше. Двајцата беа контроверзни рок ѕвезди, и како што се експериментирало тогаш, дојде ти е двајца да се љубовници... а имаше овој девојка,.. не ми теквит многу како беше, го глеав пред 2 години негде ама глумецов ми остана во сеќавање... се глеат зш :)

Не бе ја скроз полудев :) Мислам пази му поглед на типов, со погледов ти вика "има да те искинам од е*ење". УХ! Како би го искинала ја него да знае :)

Мојот најнов омилен маж
takeshi kaneshiro
takeshi%20kaneshiro.jpg

416e81b765adc.jpg

Jin Chengwu од House of the Flying Daggers

BL1C1.jpg

crow101.jpg

Вечна му слава Бог Да го прости

Брендон Ли

MarthaGraham напиша:
Ок, Џони Деп - класика, и мислам дека нема потреба да постирам слики од него.

Е сеа, пред некој ден го глеав MatchPoint, кај што главна улога игра Jonathan Rhys - Meyers. Не го знаев типов досеа, и никад не сум се палела на глумци, али овој пат и те како се попалив додека го глеав филмот :). Дечково ги има НАЈЗАВОДЛИВИТЕ очи што некад сум ги видела :cheeky2: Ма цела фаца му е... мх мх мх.. па тоа устата.... аааа како би го :hump: море за муж би го земала!
Е он е мој мушки идеал за лепота :cuc:

jon18gc.png
[/URL][/IMG]

jon29bm.png
[/URL][/IMG]

jon30nz.png
[/URL][/IMG]

jonathan0ep.png
[/URL][/IMG]
Мислев да речам Колин Фарел, ама кога го видов типов, кога му ја видов устата, се премислив, колку е :vozbud: :zlo: .Аххххххххххх

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom