Најубава наша политичарка

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
leandra напиша:
Ермира е стварно убава,најубава политичарка кај нас според мене,бидејќи друга не ни има:smir: Девојката е:vozbud: ама Доста не ја даваме,сува лепота.

Samo ako uspeam nekako da gi najdam slikite od osnovno...e tek togash da vidish kako izgledashe Ermira...mf mf mf, poslednive 2-3 godini e rasipana tipkata...

rymz напиша:
Samo ako uspeam nekako da gi najdam slikite od osnovno...e tek togash da vidish kako izgledashe Ermira...mf mf mf, poslednive 2-3 godini e rasipana tipkata...
Па се зае*а што се вмеша во политика... =) Иначе стварно мнооооооооооооогу добра "риба" била. =)

TonInter напиша:
Па се зае*а што се вмеша во политика... =) Иначе стварно мнооооооооооооогу добра "риба" била. =)

abe u ista shkolja uchevme...si ja znam ja Ermira dobro koja e shto e, i kako stigna i zashto stigna i zashto se umesha :) ali riba si e riba :)

Сите ми се грди мене бе!

Lele ovaa Meri Mladenovska znae sto e cupalica!!! blak ali :toe:

Silvana Boneva najmnogu mu se dopaga i kako se obelkuva i telo i lice potpolno se

Јас гласам за Шеќеринска и за Силвана Бонева :):)

Најубава мене ми е некако оваа Ермира Мехмети.Другите се ептен крш - длабоко западнати у политичка криза од што почнала и убавината да им се губи (исклучок Доста она и не ја ни имала):pos:

Еримира Мехмети, Мери Младеновска и Весна Бендевска :salut:

Sebastian напиша:
Ja би гласал за Ермира и за Весна Бендевска.

За тие што не ја знаат која е Весна, еве слика иако е боља у живо:

vesna%20bendevska.jpg
Ufff...
Baska mislam deka i dobar sex ke padne tuka...
ufff...Muz ima?
Swingers se?Da se dogovorime...ufff:zlo:

Бендевска е стварно најдобра а исто е многу културна и интелегентна жена. Има маж :pos2: и ќерка Бисера се вика. Еве линк од ќерката на БЕНДЕВСКА експлузивно за сите кајганџии
http://www.hi5.com/friend/111162776--Bisera--Profile-html

Добра ќерка има оваа Бендевска, ама има една слика со лош дрес :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom