Најубава наша политичарка

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
A*1*T*E*A*M напиша:
Шекеринска:helou:
аман бе, она исушенана убава е ? lol

П.С. според мене нема најубава, сите се од грди погрди. :)

абе да кажам и јас нешто, да не бидам кусо :rofl:

иначе сите си **ле мајката :rofl::rofl:

Ќе ве молам за доброто на овој народ Македонски да не прикачувате слики од нашиве политичарки :pov: ми расипавте и ручек и вечера и...

I dorucek :D

Ok luge.. vo taa siptarkata od DUI ili od kaj i da e.. Ermira ili kako i da e.. So gleate ubavo ziti sfe?.. I stvarno.. Dobro pisa nekoj.. Kao mozete da se palite na babive? :vozbud:

img455865a3ad364.jpg

Eve vi paraziti edni, celo vreme sakata da i go plesnete slika ne mozhete da i najdete :P

абе како шо реков и пак ке речам :)

сите си **ле мајката:helou::helou: :)

girlll напиша:
Kao mozete da se palite na babive? :vozbud:
Па нема ваљда да се палат на 14 годишни девојчиња од твоја генерација.

Да, Ермира е згодна девојка. Мери Младеновска е риба, невин, а похотен поглед. Други риби нема.

другите се пастрмки:pos2::pos2::pos2: Од политичарките пошупави немало а нема ни да најдеш :)

Silvana Boneva ima povekje potencijal od ovie drugive , samo malce da se sredi :)

Мери,Ермира,Ганка беше еблеста,Радмила еднаш ке ме акнеше со кола па затоа кој ја е*е ,сепак најака пичка е Доста Димовска:bilokojzbor::bilokojzbor:

Ja би гласал за Ермира и за Весна Бендевска.

За тие што не ја знаат која е Весна, еве слика иако е боља у живо:

vesna%20bendevska.jpg

Ех... Кај најдовте. Политиката и убајната не одат заедо. Сеа може има некои исклучоци ама... Сите се дрвца неделкани. Па уште ако се убави (малце глупост прават уште вакво има фали) ке почнат да излегуваат афери од типот на Бил Клинтон и Моника Левински :)

Ермира е стварно убава,најубава политичарка кај нас според мене,бидејќи друга не ни има:smir: Девојката е:vozbud: ама Доста не ја даваме,сува лепота.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom