Најубава кола која што ја видов денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
s8roadamerica2.jpg

maybach_57_2006.jpg

Паркирано е неколку дена пред Европски Универзитет во Скопје.

Nikolaben се бара да се нацрта таму :)
nemav pristap do komjuter za da ja vidam porakava ::),inace sum vo stranstvo 2 meseca i fala sto ti teknalo na mene ::D . naskoro ke uploadiram nekoi videa na YT.(voznja vo skopskoto lamborghini,de tomaso pantera sound,ferrari california,gallardo superleggera fly by,aston martin db 9 hard rev,ferrari 456,morgan aero,corveta zo6,,shelby ac cobra sound , alpina b6,audi r8 v10,mercedes sls amg,nekolku bmw m3-ki, ... itn itn ... :) .. pozdrav

Имаше лани туристи од Британија дојдени со неколку вакви возила Катеркам (мислам дека 4 беа) поминаа низ Битола и заминаа кон Грција. Количињата, сон. Единствена маана, воланот им беше од грешната страна.

глеј го бе на што личи... стокец правен... ако е воопшто правен, ако не се само спољери у прашање... некако не ми праи мерак ниеден стоеден... никако неможеш да го направиш да биде со добар стајлинг... како превртено тенџере е...

Ова ако е убава кола (зборам за конкретно оваа...) јас ќе се убијам на место :)

Вчера ја видов иста боја исто се, на скопски таблици..

d5ddf_Ferrari_599_GTB_Fiorano.jpg

6pyfmc.jpg

Прекрасно! Се би дал за едно вакво :) ( Opel Manta 1970 - 1975 )
Беше у извонредна состојба!

4427Dodge_Viper_SRT-10_in_Red_Side_View1.jpg

истово количе , еден кељав ја пичеше сабајле

Не ми текнува на името моментално ама тој ќелавиот живее негде во Козле и има еден куп автомобили.
Му го имам видено ова количе но покрај ова има и галардо, туниран форд ескорд, порше, ферари, алфа ромео и неколку други...

П.С. Се збори дека бил некаков тип со прљави пари (колку е точно незнам и не ме интересира) ама мислам дека се викаше Чонго или Чинго... Слично нешто... :)

ЧОНГУР!!! има сериозно добар возен парк... меѓу другото од возниот парк негов, би го издвоил мустангот со в8 макина... а има и интересна колекција на двотркалци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom