Најубава кола која што ја видов денес...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
thumb-lamborghini_suv.jpg

:vozbud:

Оваа кола, ја сликав пред некој ден, а ја видов и сабајлево!
DSC00127.jpg

Најубавата кола за денес шо ја имам видено...Инсигниата во гаража.:smir:

мустангот бордо возеше пред мене денес у кола дур бев... и го стисна 2-3 пати...WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Ford Mustang Gt, Охрид автобуска станица правеше некои акробации, маваше ручни ги палеше гумите, се угушив од мирисот на запалени гуми:nesum:.
Местеа нешто камери, за спот или реклами незнам што беше но тој имаше улога, еве го...
2007_ford_mustang_shelby_gt500_01_c498_im.jpg

btw не беше ова денес ама стварно добра кола :pipi:

Најубавата кола што ја видов денес беше едно Ламборџини ама типот што го имаше се гледаше дека е некој пинок или рпаљ по Струмички кажано а на културно се вика сељак :), не знаеше да тргне со колата. Тој си мислеше дека тоа е некоја обична кола и кога и даде гас кога го заврте и едвај се исправи, тој не знае дека таа кола има повеќе коњи од колку што има едно Индијанско племе!
Ваква кола не на лизинг, ни на духинг а ни на пушинг не се зима...

Најубавата кола што ја видов денес беше едно Ламборџини ама типот што го имаше се гледаше дека е некој пинок или рпаљ по Струмички кажано а на културно се вика сељак :), не знаеше да тргне со колата. Тој си мислеше дека тоа е некоја обична кола и кога и даде гас кога го заврте и едвај се исправи, тој не знае дека таа кола има повеќе коњи од колку што има едно Индијанско племе!
toa ti e koga sekoj sto dosol do pari kupuva takvi besni koli i posle ke ima soobrakajki inaku ako kupite lamborghini znam od ovlasteno pretstavnistvo imate 2 nedeli obuka za kako da go vozite zosto 600 konja ne se malce :nesvest:
i ne samo lamborghini i ferrari i maserati imaat slicni programi

Кука имаше ли??
А...Шабан или Синан се дереа ли од звучниците?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom