Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја сум тука само ради тоа што Ацид вети друга фотка ќе стави од него... колку требаше, 3 форумџики? :icon_lol:
Да, ама не се рачунаат форумџики од 967 година пред нашата ера и Олимпија секако. :D
Значи само Агда ја броиме сеа за сеа. Коцка не ја броиме зашо само очи даде, јбг не поминуваат само очи во изборот. :свиркам: :D

Коцка е победник во сите категории, затварајте тема! (y)(y)(y)

чекај....а колку категории има??? едната награда е асид со нова фотка, а другите? :P[DOUBLEPOST=1417778386][/DOUBLEPOST]
Да, ама не се рачунаат форумџики од 967 година пред нашата ера и Олимпија секако. :D
Значи само Агда ја броиме сеа за сеа. Коцка не ја броиме зашо само очи даде, јбг не поминуваат само очи во изборот. :свиркам: :D
кај само очи, целата сум сосе бркот!!!

чекај....а колку категории има??? едната награда е асид со нова фотка, а другите? :P

Па не знам, колку што ќе се замислат толку нека има :D Доволно беше што ти ја видовме фацата а посебно очите, секој потенцијален мрчатор е буљаш :cautious:

Па не знам, колку што ќе се замислат толку нека има :D Доволно беше што ти ја видовме фацата а посебно очите, секој потенцијален мрчатор е буљаш :cautious:

детс д спирит :P

Ја сум тука само ради тоа што Ацид вети друга фотка ќе стави од него... колку требаше, 3 форумџики? :icon_lol:
Нека стават бар 3 жени слики во другата тема, јас ќе ставам тука фотка во спидо купаќи.
Реков дека ќе ставам ако барем 3 форумџики самите си стават фотка... Колку има до сега? :)

Реков дека ќе ставам ако барем 3 форумџики самите си стават фотка... Колку има до сега? :)
ане сама ми ја прати фотката, а јас самата ја одобрив фотката : D :D со биг кисс сме три!

ане сама ми ја прати фотката, а јас самата ја одобрив фотката : D :D со биг кисс сме три!
Нема везе! ТИ ја стави од Анне. фотката, не е битно дали она ја одобрила :)
Значи ви фали уште една :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom