Најубава форумџика за 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте слики, освен една, ниедна друга не знам како изгледа...[DOUBLEPOST=1417554302][/DOUBLEPOST]Најсекси ми изгледа Ејсид во тоа новогодишното фустанче, само слика да прати во пп да ја видам во лицето каква е.
Всушност две, од две имам само слики видено , не ги бројам овие што ги ставивте тука.

Фала за комплиментот, ама не.
Како да го напишам ова а да не биде самобендисано и арогантно.
Јас знам и свесна сум сама за себе колку сум убава или грда и не ми е потребна конфирмација околу тоа, посебно па од непознати фаци.
Изборите за убавина од секогаш ми биле плитка работа.
Нно еве веќе ако ептен инсистирате да учествувам во изборов, гласајте за мене по мислењата кои ги пишувам на форумов, а не по мојот надворешен изглед.

И од каде ти побогу знаеш како јас изгледам?o_O
Мада не ме изненадува и цел форум да знае, знаејќи колку манијаци има на фб.
Цел форум знае како изгледаш, туку дај ти пушти по твој избор некоја твоја сликичка да гласаме. :vozbud:

Фала за комплиментот, ама не.
Како да го напишам ова а да не биде самобендисано и арогантно.
Јас знам и свесна сум сама за себе колку сум убава или грда и не ми е потребна конфирмација околу тоа, посебно па од непознати фаци.
Изборите за убавина од секогаш ми биле плитка работа.
Нно еве веќе ако ептен инсистирате да учествувам во изборов, гласајте за мене по мислењата кои ги пишувам на форумов, а не по мојот надворешен изглед.

И од каде ти побогу знаеш како јас изгледам?o_O
Мада не ме изненадува и цел форум да знае, знаејќи колку манијаци има на фб.

oва мисициве од секогаш скромни биле :)
најдобра тема беше таа 2009 :) со слики со сите терипи шо се вика, вака на ќоро тешко е да се гласа :) ама темава иде на "надгледување" :D

Го почитувам правото на приватност и немање желба за ставање на лични фотографии на јавен форум од разбирливи причини, но да се разбериме насловот на темата е најубава форумџивка а не форумџивка со најубава внатрешност. Сигурно нема аутопсија да и правиме па да гласаме која има најубав џигер и слепо црево.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom