Jas veke im prativ od mene ama nekako ne im se svigaat...!Шала на страна, девојки, добивате ли уцени по пп од манијаци, гола слика за глас?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas veke im prativ od mene ama nekako ne im se svigaat...!Шала на страна, девојки, добивате ли уцени по пп од манијаци, гола слика за глас?![]()
Биди среќна!Нит слики ми бараат нит пп ми пишуваат...се осеќам...тужно![]()
Биди среќна!
Тешко неа ако си и ја пратил нашминканата Маца во друго изданиеА шо, не ти се сфиѓаше тоа што ти пратиф?
Не ми делуваше така на скајп...
Нит слики ми бараат нит пп ми пишуваат...се осеќам...тужно![]()
Дај да видам што праќаш, некако не ме гласаатНе се секирај, кај мене се обраќаат.![]()
Дај да видам што праќаш, некако не ме гласаат
Па не те гласаат, како да те гласаат кога ги кршат гласачките кутии, бутаат ливчиња со сила, со стока немоеш да се расправаш. Константно трпам закани и уцени. Заушки ми маваат таму на избирачко место.Дај да видам што праќаш, некако не ме гласаат
Врска немаат што губат, ќе плачат на крај ќе видишПа не те гласаат, како да те гласаат кога ги кршат гласачките кутии, бутаат ливчиња со сила, со стока немоеш да се расправаш. Константно трпам закани и уцени. Заушки ми маваат таму на избирачко место.
Џабе ќе изгубиме мислам ама ќе се жалиме у Лозана на крај!!!!
Што ги ебеме, ќе ги сечеме!![]()
Комплекси си набив од изборовИнтересно а видат дека немаат повеќе од 4 гласови се повлекуваат![]()
Знам, ќе доаѓаат кај нас со искинати книшки.Врска немаат што губат, ќе плачат на крај ќе видиш![]()
Ти 0 имаше?Комплекси си набив од изборов![]()
Не, у минус бев.Ти 0 имаше?![]()
Смеј си се под брк и ич да не ти чуеКомплекси си набив од изборов![]()