Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Аја значи на форумов има и дечки што работава не ја сваќаат за забава. Пишете ги јавно таквите манијаци што мисилат на форум да :drk: и да манијачат.

Аја значи на форумов има и дечки што работава не ја сваќаат за забава. Пишете ги јавно таквите манијаци што мисилат на форум да :drk: и да манијачат.

Не паметам многу никови, а и бришам такви пораки. Знам дека имаше еден Гарфилд... :rolleyes:

Шала на страна, девојки, добивате ли уцени по пп од манијаци, гола слика за глас? :cautious:

Ццц какви се луѓе има...што мора да уценува, се подразбира тоа дека глас = гола слика. Јас си чекам стрпливо, после изборот на секој акаунт ќе има по едно +1 горе над писмото.

Не паметам многу никови, а и бришам такви пораки. Знам дека имаше еден Гарфилд... :rolleyes:
:eek:

Да не дојде до недоразбирање, не сум јас. Мене ми е со мајмунче никот, имаше друг без.

Продолжете со дискусија. :D

Последно уредено:
Нит слики ми бараат нит пп ми пишуваат...се осеќам...тужно :(
Ја еве ќе ти побарам слика и ќе те уценувам + ќе направам неколку лажни профили со кои ќе те еротоманијачам само за да си ја зачуваш самодовербата! :backa:

Нова анкета имате направено или шо е работата, случајно видов дека не ми стои гласот, инаку се знае bebush :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom