Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Агда е тип на жена што доколку, не дај боже, ѝ згрешиш нешто, ја заебеш, следното утро ќе се разбудиш со сатар во чело или евентуално без тестиси (ако имаш среќа).
Вака нешто?:D
NcbgrD.gif

@Nessa Alcarin побара да биде отстранета нејзината фотка од гласање. Тие што гласале за Неса нека прегласаат :pipi:
При отстранување на фотографијата од Неса и отстранување од анкетата, дојде до мала ненамерна грешка. Бидејќи Неса имаше поставено фотка пред @bebush, по грешка ненамерно сум ги избришала двете кајганџики во анкетата па со самото тоа се избришаа и гласовите за бебуш :shook: Бидејќи за @bebush гласале 55 кајганџии пред да покакам работа, оние кои ќе гласаат сега за бебуш ќе и се бројат и претходно избришаните гласови.
@bebush извини ненамерно беше :smirce:

Последно уредено:
Нишо... отиде струјата во лифтот... кој ќе гласа сеа.

Мислам дека кога веќе се случи овој проблем со гласовите, најдобро би било сите кајганџики да ги однесеме во некое забателено место во државчево, и после 30ина дена таа што ќе остане жива да биде прогласена за најкајганџика.

Агда е тип на жена што доколку, не дај боже, ѝ згрешиш нешто, ја заебеш, следното утро ќе се разбудиш со сатар во чело или евентуално без тестиси (ако имаш среќа).
Вреди ризикот. :angel:

Мислам дека кога веќе се случи овој проблем со гласовите, најдобро би било сите кајганџики да ги однесеме во некое забателено место во државчево, и после 30ина дена таа што ќе остане жива да биде прогласена за најкајганџика.

Јас сум за.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom