Најубав момент во мојот живот

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Па не би можела да одвојам, зашто или имало премногу лоши моменти во мојот живот што ги покриваат добрите. Или пак има многу убави моменти и сите се на некој начин посебни и не би можела да издвојам. Еве последен мој најубав момент ми беше мојот роденден ама пак не е оној најубавиот.

Еден најубав момент не можам да извадам, ама еден најспецијален можам ... кога се родив :)

Денес доживеав еден од најубавите моменти во мојот живот. :)

29 август 2007 (среда) - Почеток кон остварување на мојот најголем сон, заедно со мојата другарка, сестра Елена. Засекогаш ќе го паметам датумов, се надевам и ти. Те сакам.

Многу вечери кога сме биле заедно со оние коишто ми значат...знаат кои се тие

Сето ова што време што поминало е кратко за да речам дека има некој толку посебено најубав момент во мојот живот. Она што го знам е дека треба да уживаме во времето поминато со семејството и пријателите, секој момент да го сметаме за најубав затоа што животот се чини прекраток за уживање. Затоа фала што постојам и живеам, затоа што сум опкружена со прекрасни личности кои ми го прават убав секој момент во животот...
Можеби некогаш ќе дознаам кој бил наубавиот момент во мојот живот, но никогаш нема да се вратам назад во времето за да го доживеам повторно. Затоа уживам во секој подарен момент тука...

Кога ми кажаа оти нема да одам на полагање по математика и основи на електрониката. Исто така нема да го заборавам моментот кога се фатив со мојата девојка беше супер, летав до дома :vozbud:

времето поминато со личноста што ја сакам и што ме сака, не можам да одберам, буквално секој ден е преубав и сум пресреќен, и сум горд што имам таква личност до мене

Ух, тешкооооо..... Ама сепак мислам дека е тоа кога ми кажа дека ќе ме сака секогаш no matter what... Може некој ќе рече дека тоа може и со друг да ми се случи, ама не верувам.... Едноставно никој нема да може да го замени.... А и прва љубов не се заборава :pipi:

можи не е некој посебен момент ама за мене е,коа татко ми ми ја купи веспата,сигурно сум се почувствувала и поубо некогаш во животот ама барем на ова се сетив:)

најубав момент...ехх многу ги има ама еве мислам дека можам да извадам еден од посебните...лежевме на креветот почнавме тепачка со перници летаа пердуви...потоа се бакнувавме...а потоа легнавме еден спроти друг се гушнавме и така нераздвоени 20мин..додека свири убава музика у позадина:pipi:

07.06.1987 - koa se rodiv...poso sum se rodil so papochna vrvca okolu vrat i mozelo za malce da ne pisuvam tuka :wink:

иначе мој најдобар момент.. освен тој коа се роди брат ми.. коа конечно се олеснивме со милото мое.. кој кого поише сака... и такаа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom