Најубав Македонец

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
BRANETA UBAV?!!!! LELEE NEEEEEEEEE OD OVA VECER TESKO DEKA KE SPIJAM,KOSMARI KE IMAM:pos: NEMOJTE BE VAKA...:pop: :pop: :pop: :pop: BRANE LEPOTATA NASA!!!:pos: :pos:

Иако сум машко и не сум пешко морам да кажам дека дел од овие кои ги набројафте како најубави македонци на секое друго место не би влегле ни во категорија блиску до најубави.ШО ВИ Е БЕ ЖЕНИ???
Алек педерчено убаво???Зафирчев брадата???ШО ВИ Е БЕ?

Видете локална лепота бе...не се занасајте Алек...ц ц ц

можеби ќе звучи самоуверено и нарцисоидно....ама.....

betogrozdanov45 напиша:
Иако сум машко и не сум пешко морам да кажам дека дел од овие кои ги набројафте како најубави македонци на секое друго место не би влегле ни во категорија блиску до најубави.ШО ВИ Е БЕ ЖЕНИ???
Алек педерчено убаво???Зафирчев брадата???ШО ВИ Е БЕ?

Видете локална лепота бе...не се занасајте Алек...ц ц ц
ja ti davam zeleno za postov,99 posto od nabrojanite se peskovci teski,bravo:icon_lol:

Branko Crvenkovski se poveke mi lici na dzambaz koj znae sto znaci toa OK koj ne nisto. Isto mi lici i pretsedatelot na Iran - Ahmedinedzad ako imate sliki od nego ke vi tekne:)

smizlicka напиша:
ja ti davam zeleno za postov,99 posto od nabrojanite se peskovci teski,bravo:icon_lol:
:)Коментаров пе потсети на еден виц коа две другарки праат муабет и едната и вика на другата:
-Сакам да си најдам убав дечко што ќе знае да ме насмее, ќе биде нежен према мене и што ќе знае да сака!
Другата и вика:
-Ехеее,таквите одамна имаат дечковци!:pop::pos:

јас сум нјаубав

што сте се запнале дали се педери или не? па и да се педери, убави се и сеа што... а некои од нив доволно е што имаат шарм, на пр Владо Јаневски, и тој ли е педер сеа?а?
и мацедалиен наш е убав, ај сеа бунете се оти е педер...
дадар педер, алек педер, тоше педер... кој не е педер за вас?

осум пати педер во едно мислење...па па па... со извинение :)

јас не сум педер :)

Ne bi mozela da se odlucam ali sekako deka postojat mnogu ..na primer Petar od red hot ..pa deckovo e super ..ili pak Tose sto im fali kako i Dadar ...epten se srcki

Или јас нели ?????????????? ЈАс си кажав одамна , сега gOJDO ме имитира, аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ке видиш ти!!!!!!!!!!!!!

mi se sviga epten temava,mislam deka nikoj od makedoncive so gi ima nabroeno pogore-ne se pederi,ustvari moze samo da im se ljubomori poso neso postignale u zivotot..pa i na FILIPCO OD SK mu se ljubomorni poso si kazal deka e najubav pa dr go imitirat!:je:
mislam deka kaj nas ima isklucitelna brojka na ubavi fraeri,koja otskoknuva od onaa vo drugite zemji(na pr.BUGARIJA,tamu kolku i da baras nema da najdes ubav fraer:pop: :pop: :pop: )
od poznatite facki,definitivno najubav e PETARCO od REDHOT!:wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Абе после 10 педикири 20 маникири.. шминкајне, лево светло, десно светло.. на камера секој ќе испадне најубав... ај не заебавајте....ако овие горе се најубави...

Можи не сум најубав, али за поубав немам слушнато...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom