Најубав мајонез?

Томи.Исто така има еден хрватски ама не секогаш го има во маркетите Zvijezda се вика и има вкус на домашен мајонез.Не е многу кисел не е ни јак.Таман.

хелманс е најдобар според мене... на второ место го ставам томи

Томи си е мајка у сендвич со салама и патлиџан е екстра

Од томи, на хелманс, па пак томи, па сега витанез. Овие кремскиве станаа говнарија, вкусот им го упропастија а цената ја кренаа, чао пријатно ќе си гласам за пастирот, ќе земам субвенции за деца и ќе јадам мак производи :icon_lol: Да живее античкиот мајонез измислен во пела пред илјадници години!

И јас како mans Хелманс, па Томи, па во последно време Витанез.Томи ми е некако кисел за мој вкус...И добро што ме потсетивте на домашниот мајонез, порано редовно си правев ама со тек на време престанав.А баш беше добар...

Хелманс најубав,но каде е???

го нема никаде.

инаку го конзумирам Томи

Од томи, на хелманс, па пак томи, па сега витанез. Овие кремскиве станаа говнарија, вкусот им го упропастија а цената ја кренаа, чао пријатно ќе си гласам за пастирот, ќе земам субвенции за деца и ќе јадам мак производи :icon_lol: Да живее античкиот мајонез измислен во пела пред илјадници години!
И јас како mans Хелманс, па Томи, па во последно време Витанез.Томи ми е некако кисел за мој вкус...И добро што ме потсетивте на домашниот мајонез, порано редовно си правев ама со тек на време престанав.А баш беше добар...
Tоми отиде во историја, барем за Балкански пазар.Томи мејд ин Србија и уште повисока цена - тури му пепел.

На темава.КИМ Неготино го средија последно време, едно време им беше ко мастика во туба мајонезот.Витанез стандардно, другите невредни за коментар.

Од странските инцидентно имаше порано едeн Ремиа мајонез, холандски.Џоа домашен.
big_remia-mayonnaise.jpg
И редовно во Тинекс на флаери, никогаш во маркет :гомце:

Имате пробано од Витанез плавиот?

Колку ми е само убав мајонезот.
Мислам дека и витанез и томи не се лоши.
Ама кога се во лимено пакување, во тубичка имат многу подобар вкус. ох... тешка рана ми е овој мајонезот. Со се го јадам. :notworthy:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom