Најубав јазик според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата ANDZI
  • Време на започнување Време на започнување
Англискиот, се разбира после Македонскиот!

Јапонски, англиски, словенечки. И грчкиот е интересен :pipi:

Англискиот,па потоа доаѓа Францускиот.
Ептен ми е интересен за зборење,јес да кршам јазик на некои зборчиња,ама сепак го сакам.Ми делува многу префинето некако.:pipi:

шпанскиот дефинитивно на врв најбоље ,после англискиот, па ромскиот хахаххахахаххах:pos2::pos2::pos2:

- италијански и за чудо и најлесно се учи , исто и грчкиот иако има многу глупави споеви на два или повеќе согласници или самогласници .рускиот е исто убав ама граматиката е ужас.

Дефинитивно Англискиот :) Нај некако ми има смисла, и има многу начини на кои можеш да се изразуваш :wink:

Латински, Старословенски, Старогрчки, Фински, Ромски...

Португалски, англиски и македонски се разбира :)

abe italianskiot ima najubav smek za slusanje...
site angliski pa angliski,dali zatoa sto nego najveke go znaete? :toe:

англискиот (ама со онај акцентот британски-не англиски со американски акцент) потоа италијанскиот ем е еден од полесните за учење ем убаво звучи потоа Латинскиот али класичен латински сега учиме се чита како шо се пишува а и досата убаво звучи

abe italianskiot ima najubav smek za slusanje...
site angliski pa angliski,dali zatoa sto nego najveke go znaete? :toe:

затоа има разлучни вкусови на некој му е убав 1 јазик на некој му е убав 2 и така натака ако имавме сите исти вкусови ојде светов

Е сега ... ревидирана е оваа листа повеке пати и на неа по своите аспекти јазиците одат вака

Нај милозвучен : Гаелик
Нај поетски : Хебру и Северно афричките диалекти на Арабски
Нај прозаичен : Англиски ( брит . ) Руски .
Најдобар за пцуенје : Француски и германски .

Македонскиот ми е најдобар јазик....

италјанскиот ме е многу интересен и англискиот ....она америчкиот не бритиш....тој ме нервира англичаните некако лигаво зборат:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom