Најстрашна игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Најстрашна???

• F.E.A.R.

Гласови: 95 34,1%
  • Doom 3

Гласови: 38 13,6%
  • Quake 4

Гласови: 3 1,1%
  • Некоја друга...

Гласови: 75 26,9%
  • Silent Hill 4

Гласови: 42 15,1%
  • Resident Evil 4

Гласови: 26 9,3%

• Вкупно гласачи
    279
ами и L4D е страшна игра можело да се наведе тука:toe:

има една игричка ја играв како мал.. за тоа време дури и сеа е ногу страшна
Shivers
пробајте ја

Clive Barker's Jericho
jericho_b2_001.jpg

Clive_Barkers_Jericho_3.jpg

Return to castle Wolfenstain ima edna misija vo katakombi abe me mrdna igrata znam nokj bese se temno vufer do kraj pojacan i koga ke izleze zombi od pamet me vadese.:jaj:

DOOM 3,Resident evil 4,silent hill 4, se na se se vadam od pamet ko ce mi ripni nekoe cudo nakaj mene

abe ovaa resident evil 4 epten strasna koj ja igral znae koga u taa kukickata nma pocetokot e obeseno devojce togas stanav od kompjuter

идеме кај другар и овој PC у пизду матер јако... и седнувам... F.E.A.R ке да беше играта... тогаш беше нова... и седнувам да играм и си мислам само 2-3 ме глеаат... по 10 минути се вртам ЦЕЛА СОБА ФУЛ И ОНАКВИ СЕ СКРИЛЕ ЕДЕН ПОЗАДИ ДРУГ и пазат шо ке се едси... у собата имаше едно 10-12 души... и нема везе... играм играм и шо има онакви избацувачки моменти има.. ама идам и од еднаш од десно на едно стакло се улетува жена и се мава и она акрв се распрскува и ондак сите онака 1 метро назад од шо се упрпаа... јака игра за кревање адреналин...

F.E.A.R...Најстрашна до сега...

Painkiller 3.Koga ke si vo edno mesta ke so e polno so groboj i ti izlegvat edni kako vitezi duhoj ne se sekavam tocno.Nekolku dena odvaj da zaspijam samo mi se motaa pred mene

Мислам дека имаше слична тема и дека имав пост таму. Сепак, не можам да одолеам :)
Clive Barker`s Undying застрашувачка атмосфера и на времето одлична графика. Имаше и добра приказна. Штета што играва нема продолжение.
undying.jpg

Silent Hill 1,2,3 врвни хорор остварувања. Лошо 4 и 5 продолжение (се губи впечатокот дека ja играш Silent Hill франшизата.

Resident Evil 3 (не ги играв 1 и 2:nesum:). Феноменална игра.

Не се лоши, иако сите не претедендираат да бидат дел од хорор жанрот Return to castle wolfenstein и Half Life 2.

А Doom 3, F.E.A.R. се за некои генерации што ги плаши некаков бу! ефект или пак тоа се првите и единствени хорор игри што ги заиграле

А Call of Ctulhu: The dark... добра приказна, но слабата графика, лошите котроли, и тоа вртоглавицата си го направија своето. Се на се лоша игра и големо разочарување за мене.

а дали некој има слушнато за Fatal Frame 1,2,3 ? се другото е гола вода...

е ова се луди јапонци...мајке им га спалим

Doom 3 ja igrav koga imav 7 i pol godini i duri ja igrav mi se tresea racete i ne mozhev do doma da si pojdam posho bev vo internet cafe :vozbud:

Singularity

--- надополнето ---

Alien VS Predator првиот дел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom