Најстрашна игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Најстрашна???

• F.E.A.R.

Гласови: 95 34,1%
  • Doom 3

Гласови: 38 13,6%
  • Quake 4

Гласови: 3 1,1%
  • Некоја друга...

Гласови: 75 26,9%
  • Silent Hill 4

Гласови: 42 15,1%
  • Resident Evil 4

Гласови: 26 9,3%

• Вкупно гласачи
    279
за мене најстрашна игра(како копиљ) ме беше Hellnight за на сони, ако некој се сети на оваа игра ја глава кршам:zid: а и оцекувам коментар!

doombringer напиша:
за мене најстрашна игра(како копиљ) ме беше Hellnight за на сони, ако некој се сети на оваа игра ја глава кршам:zid: а и оцекувам коментар!

Kako da ne ja znam igricata be...dobra e, ali ne e neso posebno strasna...jeziva e so gadnite zombinja, ali bev istreniran prethodno....ali veruj nee e najstrasna...za na sony kec najstrasna igra(i uopste) ti e SIlent Hill...a isto iam igrano Alone in the Dark, i resident evil...(ali za na sony)

gad напиша:
Spored mene Silent Hill >>>KECOT<<< e najstrasnata igra sto sum ja igral. Gi izigrav i Quake 4, Doom3, F.E.A.R... ali ko SH1 uste ne sum se stresol, samata losa ( citaj kockasta grafika) pravi efektot da bide uste pooriginalen, muzikata e na prezavidno visoko nivo i se na se... "... ne se preporacuva za mali deca i lica koi imaat problemi so srceto..." Narode sum ja izigral poveke pati i stalno ko da mi bese sefte.

da....potpolno se soglasuvam...nema nikoja igra aftenticnost kako so ima sh1...toa ti e...stavas japonci u edna prostorija,im kazuvas da napraat horror oni ti praat ubistvena igra...bolni se...ali ja obozavam igrata,zaradi zagatkite...sum utepal vreme mozgajki...ali site sh se zakon...gi iam svrteno i imam odkluceno zakon stvari i alternativni zavrsetoci..

Ниедна не сум Будала за да се плашам :zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

ОВЦА напиша:
Ниедна не сум Будала за да се плашам :zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
А шо демек ако си интелегентна не се плашиш...:classic:

Mac)) напиша:
А шо демек ако си интелегентна не се плашиш...:classic:

Не ве туку глупости кој што не постојат ги има на Игра:uvo:

а на филмови ги има???
пази дракула!!!!пффффффффффффффф

F.E.A.R , Silent Hill i najvise mi se sviga Call of Ctuhulhu-Dark Corners Of The Earth. Mnogu jaka strasna igra e ovaa

DooM 3 e najstrasna ne F.E.A.R ic ne e strasna nema efekti jaki

Ја играм сеа F.E.A.R,и коса ми се крева од неа во секоја темница кога идам и со тие зобмите кога ке ми се појават на екран ненајавени :ija::ija::ija::ija::ija::ija:

moram da kazam deka e FEAR mislam tuka nema sto da se zboruva,ama dali nekoj go ima igrano prodolzenieto neka pise kako e dali ima uste podobri raboti

нај страшна игра е blood 2:zlo:

Ја имам играно F.E.A.R и уште на првата мисија се извадив од памет после не ја ниту играв(изгледа ногу се исплашив:))a Quake 4 не е ич страшна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom