Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Кога победува Манчестер Јунајтед. Тие денови ми се најсреќни. Денешниов среќен ќе е?

Кога се родив.
Кога тргнав нашколо.

a zaso za 2 meseca i 10 dena da ne ti e rodenden heheheh:tv: se zezam zabce moe i mene ke mi bide najsrekniot den zabce moe .pozdrav do site na forumov iz majami
srce za tebe polno baknezi
cmokkkkkkkkkk
se slusame utre:smir:

За 2 месеца и 10 дена ќе го имам најсреќниот ден(а се надевам и порано).А потоа секој ден ќе ми биде среќен.

Не паметам точен датум, знам само дека беше некаде Јуни беше а јас завршив со 7-одд.
Исчекувањето траеше многу часови но кога конечно пристигнав на Америчко тло и кога го видов таткоми таму...тоа ако не е најсреќен тогаш е дефинитивно еден од најсреќните моменти во мојот живот.

19.02.2001 Тогаш ми го купија првиот компјутер.Колку само бев среќен тогаш :)

НАЈ СРЕКНИ ДЕНОВИ -КОГА МИ СЕ РПДИЈА 3 ДЕЦА

Уф...Коа ми го купија првиот точак, немате поима колку бев среќен. Имав некојси 7 години, и татко ми цел град го преврте за да најде точак каков што замислил.

najsreken den? ima mnogu takvi....... normalno ne se pamtat site po datumi, ama ima nastani so mi se mnogu mili, so se desavaat mn. retko i normalno sekogas koga ke se setam na tie raboti go imam istoto cuvstvo........

1.05.2008 denot koga ja sretnav licnosta sto najveke mi znaci do sega i sto mozam se da i kazam love you....:back:

26 август 2008 дента кога испадна албумот на slipknot ...ALL HOPE IS GONE :vozbud::vozbud:

Денот кога си добив внук

Ех... не ми теквит точен датум.
Битно беше летово шо помина, негде август...

Сеа за сеа,16/07/2009 журката на Армин:vozbud:па за понатака се надеваме дека кога ќе потпишам за Јуве.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom