Најсреќен ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја Недела (недела како ден, не како недела - 7дена :nesvest:) мене ми е преубава! Излегувам од дома сабајле од 7 саат и тек се враќам дома во 4 или 5 попладне. А за сето тоа време најекстра си поминувам :)

Најсрекен ден?
Понеделник нормално.Го гледам утрото и ме исполнува комплетно.Знам дека завршена проклетата недела и дека има седум дена уживање пред да дојде одново.
Се почнува во понеделник,лугето се будат од неделниот сон,енергијата тече насекаде...прекрасно е.

15.10.2000-The day when my little brother was born:)

Најсреќен ден!:)jejeje

Не можам да издвојам еден ден што ми бил најсреќен, а и слабо памтам дати. Единствено ќе кажам дека како омилен ден од неделата би го издвоила денешниот, сабота! Саботата секогаш носи некој посебен флуид...

јас многу повеке сакам петок

Srekni denovi imam mnogu ama vcera imav eden nesreken.
Bev na bazen i nekoj mi gi zdiplil apostolkite...i taka jas bos izlegov nadvor od bazenov i go cekav Ivan da mi donese papuci...na toj sto gi ukral,nazdravje neka mu se...ccccccccc.Bog da cuva od takvi seljacista.Ajt so zdravje
Кој будала би носела туѓи апостолки? :pos: Требало да провериш, може биле правени од скапоцен камен. :baeh: Ма циган бил, гарант!
А во врска со темата...немам најсреќен ден, секој ден кога е се во ред ми е убав. Ама ако треба да кажам...4 септември, тогаш сум родена. :toe:

Сабота ми е најубав ден, најмногу ме потсетува на саботни утра дома, мирис на мекици и шетање во парк со мама и тато, а сега секој ден ми е омилен, ако ми се слуши нешто интересно...Најубав ден ми е мојот роденден, иако нема жива душа у ск, пошто сум на 8ми август.

Не знам, сум имала повеќе, денови не, моменти кога сум била максимално среќна така што не би можела да издвојам еден како посупериорен во однос на преостанатите. Најверојатно сеуште не сум го доживеала тој ден на целосна среќа за да можам да го издекларирам како најсреќен. Ако набрзо се случи ќе ве известам иако се сомневам во такво нешто.

леле па тешко е вака да се каже :) најсреќен ден... уфф... па мислам дека денот кога сестра ми се врати од италија :) ко детенце рипав околу неа :) хехе

Го очекувам за едно месец дена...:vozbud: Сигурен сум дека нема да може ништо да го замени..

За 2 месеца и 10 дена ќе го имам најсреќниот ден(а се надевам и порано).А потоа секој ден ќе ми биде среќен.

Ахххх ...многу среќни моменти имав летово , така да ќе речам секој ден од изминатово лето ми бил среќен ..
А вака да издвојам , би рекла ,посебно 17.08.2007 ии 22.09.2007 ми биле прекрасни и среќни денови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom