Најслабите екипи на светот

• Креатор на темата Креатор на темата toiise
  • Време на започнување Време на започнување
Заборавиле овие еден факт дека и тие 3 бода што ги има Милано се службено земени :pos2:

Дефинитивно:pos2::pos2:
Али ми се чини во претходната сезона добро котираа:nesvest:

го сменија голманот...и им ги променија термините на играње...пред тоа имаа еден голман..така наречен киклоп...гледал само со едното око...а кога играле навечер ..рефлекторите му пречеле..така сум прочитал..дека тој е кривецот за таа лоша сезона :))

го сменија голманот...и им ги променија термините на играње...пред тоа имаа еден голман..така наречен киклоп...гледал само со едното око...а кога играле навечер ..рефлекторите му пречеле..така сум прочитал..дека тој е кривецот за таа лоша сезона :))
И јас имам слушнато за киклопот :) До душа никогаш не сум бил активен по кладилници. Онака повеќе ставав пред ено 3-4 години, и тогаш они беа закопане, а Гретна газеа. И секогаш ги фаќав нивните утакмици. И знам дека низ гоидиниве постојано беа рај за обложувачиве пошто неможеа да се мрднат од дното. Али лани кога ставив еднаш они беа при врвот, не ме чуди и ако влегле лига погоре:pos2::kesa:

1. Carpet Masters (Гуам)

Aма и нашиве Милано не се ништо подобри!!!

Ovaa lista me podseca na samo eden klub - East Stirling.

Koj e dolgo vo oblozuvackite vodi, znae za sto zboruvam. :helou:

East Stirling едно 4 - 5 години по ред беа заковани на дното од Шкотската трета дивиѕија. АЛи секоја наредна година остануваа таму од не3нам кои причини, ваљда немаше пониска лига од таа. Али затоа годинава има голема промена во клубот и се борат за влез во втората диви3ија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom