Најпознатите фотографии со духови

да верувам во духови да...и верувам
али демони едноставно не е убедливо за мене

Овде ваква тема а одман до неа атеисти кој што го оспоруваат задгробниот живот... за вас изгубените души (атеистите) мислам дека редно е да прифатите или сте за или сте не, бидејки неможеш да веруваш во слики од духови а да не веруваш во задгробен живот.
Јас сум студент на медицина и цело време учам природа и ништо над природно. А ко сме веќе кај верата едно е да си верник, друго е да си атеист ,а трето е да си еретик и да верваш во глупости. Инаку само науката е докажана и репродуктивна

Мене ми е страв од духови и не им верувам!

Што знам...ако е фотошоп интересно направено.
Ама ако не е што правиме ?

Slikite se vistinski horor posebno taa so duhot od zemja so izlegva.
koga ke vidam vakvi raboti ne znam dali da vervam ili ne.
pozdrav do site so postovate vakvi misterii.

nope.. .не верувам у такви фотографии ..фотошоп да даде господ уште многу да ни е жив и здрав:pos: jbg ке верувам освен ако видам со мои очи. ..

Метју Самерс останал без здив

fotografii-nesto-povekje-01.jpg

"Кога ја видов фотката на мобилниот, забележав нешто необично. Ја зумирав и сватив дека се работи за лице на дете. Точно се гледаат цртите на лицето. Обично ваквите фотографии се матни, но оваа е кристално чиста. Бев навистина шокиран бидејќи не верувам во духови," рекол преплашениот дечко.

колку и да не верувам се ежам кога ке видам ваква слика.

Odsekogas veruvam deka postojat duhovi.Ama za slikive neznam mozno e da se montaza i sigurno nokoi i se ama ima i takvi koi navistina se slu4ile.
Ajde mn e jezivo se naeziv!

Aj вака сега, едно мое размислување. Многу спомнаа за фотошоп али можда и немало потреба ништо да се користи.
Ај размислете ако не беа приказните за секоја слика дали ќе помислевте дека има нешто натприродно во нив. Еве пример сликата со бабата и дедото на прва страна, пишува дека на таа што ја сликала сликата и бил умрен дедо и. Од кај да знаеме дека и бил умрен дедото, може тоа е обична слика од баба и дедо, па после некој финти си праи, демек умрен бил дедото. Или пак сликата со пилотот, од кај да знаеме дека навистина бил умрен па потоа се појавил на сликата.
Мое мислење е дека повеќето вакви слики со духови може да се објаснат на овој начин, или ќе се земе најобична слика или некоја кај што излегол некој заматен или полутранспарентен, па после ќе се измисли некаква приказна за сликата и опа на сликата имало дух. Овие слики ништо не докажуваат, а дали навистина постојат духови нема да дознаеме дур сме живи (if you know what i mean :)).

Ако не сите, барем 90% од вас го гледале филмот THE GODFATHER 1 (КУМ 1)!
Таму има една "филмска грешка" во која се крие мистерија зошто не е типична филмска грешка.

Образложение:
- На погребот на Кумот, кога станува Ал Пачино да прими сочувство, се гледа израз од лицето на мајка му во десниот дел на екранот (на неговото палто). Истото се гледа и кога тој седнува (на истото место)!

Ова неможеле да го објаснат ни режисерот ни камерманот!

Побарајте го првиот дел од филмот КУМ, сигурен сум дека ќе го приметите лицето што се појавува (некако во црвена нијанса)
ај ако може нека најде слики од ова или видео некое

А бе имам гледано многу емисии за духови и има луѓе кои се стварно убедени дека постојат. Дури можеле и да комуницираат со нив! Јас немам видено досега ниту пак ми се појавил на некоја слика! Ама се е можно, немам зборови, сликите погоре се језиви!

Luge , ne veruvajte ni na filmovi ni na emisii , ni na klipcinja , a najmalku na sliki i prikazni od drugi luge , koi navodno videle duh i sl...

Dosega niednas ne e nisto dokasano , deka postoi zadgroben zivot , pa razmislete malku , ako stvarno postoi , nema li da bie na prvo mesto za istrazuvanje od strana na VISTINSKI naucnici , a ne onie samonareceni "ghoutbasters" , "demonhunters" isl..

Deka ima nesto neobjaslivo i cudno , da ali dodeka ne se dokaze , malku mi e potesko da poveruvam ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom