Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Balak e mnogu precenet
pandev e definitivno potcenet
pandev e definitivno potcenet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ха ха ха. Како може да биде преценет најдобриот играч во Премиер Лига и еден од тројцата најдобри светски фудбалери. Значи нему му даваат награди затоа што има пријатели во УЕФА и ФИФА:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.потценети: Адебајор, Крауч, Пандев
преценети: Роналдињо, К. Роналдо, Бекам
таков светски лицемер не заслужува на терен да излезе... а не пак да игра фудбал па така да... се што добил е заради неговите... како да кажам... финти или поточно лицемерски потези
Офф топик:Може да ми објасниш како се најдоа на твојата листа?najprecenieti:Fabregas,Van persie,Adriano
?
tuka se slozuvam so tebe fabregas i van persi se edni od najdobrite mladi fud i edni od najnadeznite a toj veli deka bile preceneti.Офф топик:Може да ми објасниш како се најдоа на твојата листа?
Извини вака..ама не ми е јасно???-да не си од некоја друга планета?:smir:
Офф топик:Може да ми објасниш како се најдоа на твојата листа?
Он топик:Најпреценети:Ронадлињо,Балак,Керик,Овен
Најпотценети:Адебајор,Мориентес,Гути,Фабрегас(има слава,нема плата)....доста толку
![]()
tuka se slozuvam so tebe fabregas i van persi se edni od najdobrite mladi fud i edni od najnadeznite a toj veli deka bile preceneti..ako sledis premier liga i ako si gledal eden natprevar na arsenal ke vidis zosto kazuvam taka.:smir:
Офф топик:Може да ми објасниш како се најдоа на твојата листа?
Он топик:Најпреценети:Ронадлињо,Балак,Керик,Овен
Најпотценети:Адебајор,Мориентес,Гути,Фабрегас(има слава,нема плата)....доста толку
![]()
tuka se slozuvam so tebe fabregas i van persi se edni od najdobrite mladi fud i edni od najnadeznite a toj veli deka bile preceneti..ako sledis premier liga i ako si gledal eden natprevar na arsenal ke vidis zosto kazuvam taka.:smir:
ne igraat vo utd pa kako taka ... mislam
RvP e najsilniot napagac , moze da igra i ko levo i desno krilo siba so dvete noze , tehnicen , brz .... cesc - na 20 godini e najposakuvaniot fudbaler od sredniot red .... ama taka ide toa ili go sakas ili gi mrazis !
pozZ
Потценети : Foster, Defoe, Robinho, Guti, Eduardo
Преценети: Adriano, Bianchi
BTW За Роналдо тоа што го пишат погоре Борвинки и незнам ти кој така пишуват или оти не се гледале Премиер Лига во животот или се некој т.з. фанови на други тимови од Премиер (фанови кои својот тим го прават добар со јадење гурабии за другите)