Најплатен кошаркар во мак.лигата

• Креатор на темата Креатор на темата Lazarov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најплатен кошаркар во нашата лига

• Димитар Мираковски

Гласови: 10 28,6%
  • Ефтим Богоев

Гласови: 2 5,7%
  • Горан Самарџиев

• Тасовски Димче

Гласови: 12 34,3%
  • Јане Петровски

Гласови: 1 2,9%
  • Златко Гоцевски

Гласови: 4 11,4%
  • Тони Грнчаров

Гласови: 0 0,0%
  • Војдан Стојановски

Гласови: 0 0,0%
  • Тони Симиќ

• Дарко Соколов

• Вкупно гласачи
    35
ne znam zosto ne e staven Macka Dimitrovski na listava, on e najplaten vo ligava od nasite

zatoa sto posle povredata ne ja zima platata

Ќе ја зимаа од оваа сезона истата плата т.е стариот договор го обнови за уште една сезона и повторно ќе зема 7 500 евра ако има некој поплатен од Македонските кошаркари нека пише баш ме интересира а и тој што ја правел листата за анкетата појма нема туку само кој му текнало тој го ставал.:salut:

Ќе ја зимаа од оваа сезона истата плата т.е стариот договор го обнови за уште една сезона и повторно ќе зема 7 500 евра ако има некој поплатен од Македонските кошаркари нека пише баш ме интересира а и тој што ја правел листата за анкетата појма нема туку само кој му текнало тој го ставал.:salut:

Cenata na Aleksandar DImitrovski bese javno objavena vo vesnik.Zema mesecna plata od 5000 evra.Nisto poveke.Toa go pravi najplaten igrac vo ligata od makedoncite.Sto znaci site drugi se pod taa cifra...
A za strancite e Donald Cole.Plus toj ima primeno i dopolnitelno pari zaradi bleskavite partii...Vkupno mu se sobirase(za razlika od Dimitrovski ova e neoficijalno) po 8000 dolari...

Абе знам едно време Симич беше најплатен........

Абе знам едно време Симич беше најплатен........

Во на Тито времето можеби но сега чисто сумјам дека е најплатен темата е отворена за моментално најплатени кошаркари во мак баскетотот.:salut:

Eve sega i oficijalno dobivme rezultati.Prestojnava sezona najplaten igrac vo ligata ke bide Gorgi Cekovski so godisna zarabotuvacka od 60.000 evra.Lanskata sezona bil Dimitrovski so 50.000 evra.Inaku Cekovski so ovaa zarabotuvacka stanal najplaten kosarkar na site vreminja vo makedonskata kosarka...Statijata bese vo nova makedonija pred desetina dena...Ako ne go mrzi nekoj da bara...

Inaku Cekovski so ovaa zarabotuvacka stanal najplaten kosarkar na site vreminja vo makedonskata kosarka...Statijata bese vo nova makedonija pred desetina dena...

Јас колку што се сеќавам последната сезона Врбица што ја играше во нашава лига во Работнички мислам дека зимаше околу 12000 евра ( а можно е и да беа марки :toe:) месечно.
...одамна беше:star:...

Викаат дека Мираковски е најплатен па сеа дали е тачно нез али онака по гласини од мало ви кажуем :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom