Најопасен лик во игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
najopasen lik...JAS koga igram kanter i koga imam lag BEGAJTE OD MENE:zlo:

Можда од овие што сте ги пишале има доста опасни, и по изглед и по дела:), но мислам дека сепак најопасен е .... Gordon Freemen a можеби и мистериозниот G - Man , но овој би спаднал во најмоќните, не во најопасните! Почит...

Каков Gordon бе? Изгледа не си играл многу HL... Lamar е најопасниот. Целото дејство во HL2 се случува оти тоа глупо животно го оштети порталот.:pos2:

Каков Gordon бе? Изгледа не си играл многу HL... Lamar е најопасниот. Целото дејство во HL2 се случува оти тоа глупо животно го оштети порталот.:pos2:

Ама тоа е од HL2 наваму.... А Gordon и G-Man се од почетокот на приказната :):):)

Dante,дефинитивно најкул и најопасен од сите нив.

agoxpbykfe.jpg

Добар е дечково ама сепак мислам дека тој од МАФИА е најопасен... Не ми текнува како се викаше, ама играта сум ја свртел 3-4 пати и не ми беше досадна :kafe:

Guts od Berserk, ja nemam igrano posto e za PS2 ali go imam gleano crtaniot i go imam citano stripot i tipot e epten dzver :D

Virgil od DMC3, uvek najvise sum gi sakal likovite so "get out of my way or I'll go through you" attitude ;)

Brujah od Vampire the masquerade: Bloodlines

larry328.jpg

Дефинитивно најопасен лик. Мало грдо човече а успева да ги легне најдобрите типки.

Max Payne е најопасен, хеххе прав ѕвер од човек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom