Најомразен лик од игриве?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
His Hollyness od Devil May Cry 4. Stariot prdez na zivci mi doagjase koga ke tepav, ama fino bese sto Nero mu se izdusuvase so boksovi od demonskata raka:pos2:

еве овој, зашто ме изнамачи додека го убив!

G-man - човекот со актовката и најмистериозниот лик од Half Life 2, Maledict (последен boss на DooM 3), Paxton Fettel - копилето што ги контролира супер војниците во F.E.A.R и Аlma исто така од F.E.A.R.

Najomrazen mi e Dahaka od Princ of Persia!
ме2, маме му ****, цело време бегам од него и нема можност да се бореш против него :nesum:

малце оф топик, прашање за сите што ја имате играно играва... јас разбрав дека доколку ги собереш сите sand gates ( 9 биле вкупно ) тогаш ќе си имал голема енгергија и на крајот си се борел со дахака... ова така го слушнав, ама не верувам дека е точно, инаку јас 3пати ја превртев играта и најдов само 6 од тие санд гејтс

Меѓу најомразените ликови ми се стражарите на Oblivion.

DeviL MaY CrY totalno luda igra sve e ludo po nea !!! ima nogu natrapnici i svastariii ama ipak igrata e ludnica zemete si ja drugari:):helou:

UthertheLightbringer2.jpg

Uther the Lightbringer
- Warcraft III Reign of Chaos

Ryder.gif

Ryder
- GTA San Andreas

freelancer_030703_line011.jpg

Syd Montague
- Freelancer

DeviL MaY CrY totalno luda igra sve e ludo po nea !!! ima nogu natrapnici i svastariii ama ipak igrata e ludnica zemete si ja drugari:):helou:
Погрешна тема?!?!?

ептен ме нервираше онаа енџи од нфс карбон... и дариус.. како се смееја лелелелелллл...

Рyder oд GTA San Andreas
И тој не ми текнува како се викаше од ГТА Вајс Сити.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom