Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
2017
Страхотно.
Го имаше во КАМ а и во Рептил го најдов.
Се топат во уста, 200г. околу 80 денари. Мини оргазми. Германско потекло.

Прегледај го приврзокот 183385
2018
Овие ги има пак у КАМ.
2019
Навалете на најдоброто благо Moritz :D КАМ
1574535154831.png
Некој ќе помисли ги увезувам...

Аман те со ова Moritz стварно ја претеравте :icon_mrgr:

Па ради вас денес ќе морам да летнам до Кам, да ги пробам. Само ако не убави да му ја мислите. На толку фалење очекувам баш да се ,,, :vozbud:

3426896_001.jpg

За мене нема подобра...

Аман те со ова Moritz стварно ја претеравте :icon_mrgr:

Па ради вас денес ќе морам да летнам до Кам, да ги пробам. Само ако не убави да му ја мислите. На толку фалење очекувам баш да се ,,, :vozbud:
Јас ја претерав, не други :D

Порниќ се. Облажи се па пиши.

Јас сега ќе одам да си купам, снемав. Ги однесов кај другар завчера, едниот не ми прокоментира другиот рече мех и ја со цел памет им ги оставив бе наместо да си ги земам ццц.

Многу пати сум се откажал од препорачување ствари за многу нешта ама овие ќе ги препорачувам секаде и на секого без разлика колку пати ќе бидам разочаран ако на некој не му се врв ко на мене.

Јас ја претерав, не други :D

Порниќ се. Облажи се па пиши.

Јас сега ќе одам да си купам, снемав. Ги однесов кај другар завчера, едниот не ми прокоментира другиот рече мех и ја со цел памет им ги оставив бе наместо да си ги земам ццц.

Многу пати сум се откажал од препорачување ствари за многу нешта ама овие ќе ги препорачувам секаде и на секого без разлика колку пати ќе бидам разочаран ако на некој не му се врв ко на мене.
Fine, паднав под твојов маркетинг :D

Да, се топат во уста ама..не ми се свиѓа некако вкусот, no offense, има некако вкус на турско чоколадо..или да кажам..чоколадо што е стоено долго време у темница па малце изгубил вкус :D

А да, за топење во уста on point си (y) Ама да беше подобар вкусот 10/10 ќе беше

1582838553809.jpeg
има во Жито понекогаш на акција, посебно е убава таа со бадеми
И ова е исто така многу убава, нешто поскапа..
iipsrv.fcgi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom