Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Не ми текнува на името во кам маркет го има на А нешто почнуваше тоа ми беше најубаво чоколадо веќе не ми е не можам да јадам чоколади

Не ми текнува на името во кам маркет го има на А нешто почнуваше тоа ми беше најубаво чоколадо веќе не ми е не можам да јадам чоколади

Алпико.... :)

Заеби Милка, Најљепше Жеље is the real deal. ^_^

Наjомилени:
cotedororangenoir70.jpg

001795.jpg

62927_414370207184_23562482184_4385214_2975675_n.jpg

Милка си е милка :)

аххх милка бела...300гр. со цели лешници. Знам кај нас ја нема...ја до сега ја зимав од грчки фри шоп и од Хрватска. штетааа многуууу ми "недостигааа":(
milka 300g weiss whole nut.jpg

До ден денес немам пробано чоколадо што ми се допаднало повеќе од ледената Дорина. Најблиску е стигната Милка од карамела ама ледената си ќами на врвот.

jbdUT.jpg

ALL HAIL THE MASTER CHOCOLATE RACE

Најомилена ми е Милка и има едно чоколадце од Европа, ефтино е и многу е убаво.

Паа..милката и овие од најлепше жеље не се лоши. Важно чоколадо е :vozbud::vozbud:

Милка, Нестле, Најлепше Жеље, Дорина, Горењка ............. има и некои други ........ ама овие неколку се топ ! :)

KOLUMBO подобра е од Тоблероне така да Колумбо е закон и исто така Алпико од каммаркет:)

gourmand_sp_high.jpg

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Пробајте ја највкусната чоколада 125 ден

Ова е нешто како Екстра брендот на Тинекс, само е швајцарски маркет.Наменето наводно за луѓе со послаби примања, ама човече уште е класа над сите овие на нашиов пазар.Ги носат нашите од Швајцарија доста навака :D
2447946411_28fd7a3baf.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom