Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Ги има повеќе кои ги вреднувам на исто "одвратно" ниво, но сите спаѓаат во српскиот (турбо) фолк.:nenene:

Турбо фолк и тие босанско-српски завивања како на пример Шемса
рок,панк,метал таа музика сакам да се згасне,многу ја мразам аууу
и што останува СЕ знае ПОП И ТРАНС (ТИЕСТО ЗАКОН) кој е со мене?
Брат, зошто да згаснат цели музички жанрови само затоа што тебе не ти се по вкус? Слушај си Тиесто таму, ние ќе си слушаме тоа што нас ни се допаѓа и така. Не може сите да сме еднакви, нели? :helou:

Брат, зошто да згаснат цели музички жанрови само затоа што тебе не ти се по вкус? Слушај си Тиесто таму, ние ќе си слушаме тоа што нас ни се допаѓа и така. Не може сите да сме еднакви, нели? :helou:

Добро бе ја си кажав свое мислење за тоа е темава што да правам коа не ми се по вкус кажи си и ти твое мислење не мора одма да ми се противиш и да ме негираш

Феноменоменално.........чира...............уфффффффффффф :banned:

Добро бе ја си кажав свое мислење за тоа е темава што да правам коа не ми се по вкус кажи си и ти твое мислење не мора одма да ми се противиш и да ме негираш

Pa razmisli so glavata i vidi koj kogo negira i nepostue celo vreme, kako sakas lugje da te postuvaat ako ti ne gi postuvas niv?:nenene:

Ме иритираат сите песни што се од Metallica,Slipknot,Pantera,Slayer itn.

Ме иритираат сите турбо фолк сељачки песни, комерцијални хитови со рок на траење 2 дена на кои се палат ниско интелигенти фаци, ‘песни‘ во кои ‘пејачите‘ се многу јаки фраери (демек фраери а за к*р не ги бива), генгста рап (срање бе!), ѓупска музика и целата блгарска музичка сцена исполнета со ретардирани суштества. И др, ама не ми текнува сеа....

да да да го заборавив турбофолкот...леле колку е срање чоече

Ме иритираат сите песни што се од Metallica,Slipknot,Pantera,Slayer itn.

Ццц...Оти бе?:nesvest:
Сите од Аца Лукас ги ставам во овој кош на најодвратни песни, да не ја заборавам и Феноменално, кај без неа, води во сељачки песни.

Значи:
Намбр 1. “ Ти пропадаш,јер се опијаш,дрогираш“ и вака едно 1000 пати у песната.:nesvest:
УЖАС !
Намбр 2. Онаа од Карлеуша “Направи ми сина под светлима казина“ ваљда нешто вака беше...УЖАС !
И Намбр 3. Од ОЉА Карлеуша онаа: “ Брусхалтер не стои ми уз карактер,сакрива ми...“ бла бла блааа ! УЖАС !

"ти се ќерко татин син"..не сум сигурна дали е насловот ваков ама ова е рефренот на песната..абе господ да чува леле :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:...само shif delete за овие ништо поќе..и шо е најтрагично онде по кафичите се палат на овие...

Она је лепша од ночи,њен мирис у коси до земја ме носи...и заноси.
Коа ке ја слушнам оваа песна,а ја слушам често затоа што во секое ебано диско во градов ја пуштаат.

Ама апсолутно се што е метал.

А за турбо-фолкот нешто. Сите кењаат нешто против него, а у диско а откачат нешто од него сите у дисково скренуваат ко да се издрогирани. Ама важно турбофолк никој не слуша:tapp:

Ама апсолутно се што е метал.

А за турбо-фолкот нешто. Сите кењаат нешто против него, а у диско а откачат нешто од него сите у дисково скренуваат ко да се издрогирани. Ама важно турбофолк никој не слуша:tapp:

a koga vekje sum otisla vo to diskoto bez razlia od koj pri4ini ne ke sedam kako drvena marija... :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom