Најодвратна песна што сте ја слушнале?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Vaa najnovata od shakira so wyclef jean. ustvari site od shakira . tia nejziniot odvraten glas ednostavno ne mozam da go slusam.

ја спомнав ама морам пак пошто пред малку ја слушнав
James Blunt-You are beautiful ауууу сум слушнал се и сешто ама ова :tapp: :bip: :zid: :dudlac: :violent1: :pov: :pov: :kickbox: :buum: :angry3:

Crying and Laffing ова се две песни во првата еден цело време плаче, а во другата цело време се смее, моронизам па и се чудам едно време и во дискотеки ја пуштаа

Сашо со нумерите Не ги гаци свеките и Пијан и млад!!!

Neshto postaro, od pred 7,8,9 godini...dvete pesni srpski, ednata beshe TUC TUC a drugata PLAVI SLON...:tapp:

Ударам од главу ко шампањац...........БЉАК:nenene: :tapp:
Леле на телевизорот кога ќе ја фатам негде мислам слухот ми се оштетува!

Ромале,ромали ,шампањац и мн други..

Sekoja bugarska pesna me nervira, a posto site se ukradeni os Srpskata turbo folk scena taka da i toa me nervira

Се што е турбофолк, Пет Шоп Бојс (особено по фактот дека Перл Џем и Симпли Ред биле во потесен избор...) и не ја можам One од U2, верзијата со Мери Џеј Блајџ. Зошто таква легенда од песна да биде преработена?

Сите песни од Ребека, Маја Вукичевиќ, Ноне, Мартин Вучиќ, Сашо, Бојана и слични такви талентирани Мак-Фест ѕвезди.
А како песна посебно ќе ја издвојам "Лесно ко два и два"(насловов се` кажува) од Ноне.

PSYtisfaction напиша:
Сите песни од Ребека, Маја Вукичевиќ, Ноне, Мартин Вучиќ, Сашо, Бојана и слични такви талентирани Мак-Фест ѕвезди.
А како песна посебно ќе ја издвојам "Лесно ко два и два"(насловов се` кажува) од Ноне.
I plus ke gi dodadam tie turbo folk, a posebno onie od Kitic (da ja izdvojam Sampanjac) Uzasna pesna, a pak da ne pram muabet za Azis :pos2::pos2: :tapp: :pov: :ija:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom