Најновата понуда на телефони на T-Mobile

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
tmobileponudaes9.jpg

Јас мислам да си го купам Ericsson 2628, има WAP. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Што е муабетов?:) мајтап е нешто или што? :)))

Да не се во пост-пејд овие? :):)

Само едно нешто не ми е јасно ( гледајте ја нокиата 3310?) зашто ставаат маски на телефони, а не се продаваат такви? Јас пр. сакам баш она што го има на сликата од каталогот да го купам. А одиш да купиш и гледаш некоја друга боја...
Алал да ти е од каде си го ископал овај каталог. Она со вибрациите е јако!

Dzish напиша:
Алал да ти е од каде си го ископал овај каталог. Она со вибрациите е јако!

Буричкав по компјутеров и баш видов зафрлени каталози уште од времето на Мобимак, па да ги освежиме малце, да се потсетиме. :) :) :)

Ериксон т20 имав во 5 одд:pos2:

а јас многууу си го сакав алкател 302,али никогаш не го добив!!и ден-денес да ми го дадат мислам дека ќе го земам :)

Ќе си земам по еден од сите за во домашниот музеј.

Абе Сименсот гласовно бирање има и плус ЦРВЕН ДИСПЛЕЈ,АЛООООО!:vozbud::pos:

vodkamixx напиша:
tmobileponudaes9.jpg

Јас мислам да си го купам Ericsson 2628, има WAP. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
И ваков имав ако сакаш ке ти го даам без пари да си ја доградиш куќата немора да купуваш цигли:pos::pos::pos:

SL45 my favourite!
Алал да ти е..добра монтажа ЗВЕР!

WoW

Понудава им е закон да не знајш кој да го земиш ... абе вотка разбрав си го надградил телефонот..камера си му ставил :) шо ќе ти е бе нов

ииииииииииии овај Ериксонот т20 со отварање е!!!!!!
по по по до кај ојде техниката.

NIppI напиша:
а јас многууу си го сакав алкател 302,али никогаш не го добив!!и ден-денес да ми го дадат мислам дека ќе го земам :)
Имам 3-4 расклопени дома.... сакаш да ти направам 1 од нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom