Најнов хит: "Е баш ме заболе"

• Креатор на темата Креатор на темата Niggersinparis
  • Време на започнување Време на започнување
PurplePuma,

Хахах! Овие од првиот спот мислиш духови ќе викаат, кај се видело на полноќ да се среќаваат момчето и невестата :facepalm:!
Жената пее убаво, ме изненади за разлика од оваа пуке шуке, или како беше...:facepalm:

Оваа пак Джесика! Ми идат на клинац колоритно неосвестени певаљки! Како може лила кармин на црвена маица, а после црвен (џиља боја) лак на розев фустан?!

Пу јаз’к!

Не коментирам за гласовните способности на таа Зоре, ама песната е одвратна, спотот е одвратен и нејзината појава е одвратна.
Можеби во друга прилика би направила и добра песна, но ова не се трпи едноставно.
И таа маицата нејзина ме прогонува.

А Џеси се осеќа као Риана, само што и кога копирала, утнала....

На оваа ни доктор Хаус не може дијагнозата за болештината да и ја открие.

На оваа ни доктор Хаус не може дијагнозата за болештината да и ја открие.
Можеби доктор Оз може:pos:,од вакви, не може да просперира некој што стварно заслужува.

Ного гомна јадете за естрадните уметнички шо виреат низ цела Македонија.
Ако нема пазар, нема да ги прават вија работи.
Како ќе нема пазар, ова било првото нешто што се продавало на пазар уште пред парите да ги измислат, секогаш има пазар за вакви :)
--- надополнето: 30 април 2013 во 17:04 ---
У овај случај, линијата меѓу срам и инспирација за самоубиство е доста тенка, и на места невидлива. ;)

rake-puke-rake-shlake.gif

34ov7mx.jpg

баш и убаво на женскиве , ке покажат цицки , , и , една песничка и цела македонија те гледа се ти е гратис , те честат пијачки јаки спонзори хехехех , . .. одма скокнат акциите , ако до и била 20 евра - сега се качува на 50 ЕВрејци
:pos:
;)
:(:tapp::mad:
:tapp::icon_lol:

Немав брз интернет. Дојде први, ми се појави видеото на почетна од фејсбукот, ми се појави и вчера ама не бев во можност да го изгледам. Сега го изгледав цело. Нека дојди некој нека ме убија. Сторив вистинско злодело.

А што значи бројот 69? :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom