Најнесреќниот натпревар на вашиот тим

• Креатор на темата Креатор на темата illusioner
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе понесреќен натпревар нема од Милан-Ливерпул да водиш 3-0 да ти изедначат 3-3 и да изгубиш на пенали :nesvest: :tapp:

Абе понесреќен натпревар нема од Милан-Ливерпул да водиш 3-0 да ти изедначат 3-3 и да изгубиш на пенали :nesvest: :tapp:

Судбина...........Не можам да мислам на тој натпревар, ама им вративме.

Fudbalot se igra do 90-ta minuta a koga milan dade 3 gola prvo i liverpool dade 3 ftoro sevcenko ja imase utakmicata vo 120 minuta ama koga e glup toa ne e do mene a na penali nikoj ne im e ramen na LFC ovaa godina imaa sreka malku so golovite ali taa e fudbal e

Три загубени финалиња во лигата на шампионите од Босрусија,Реал и Милан,после поразот на Италија со златниот гол на Трезеге...беа тоа тешки времиња :(

Дефинитивно Арсенал-Манчестер Јунајтед 2:2 :)
Да не коментирам подобро..ајт

Најмногу се изнервирав кога Арсенал го победија Манчестер 2-1 со голови во последните 10 мин.Ама затоа барем Баерн слатко загуби во 1999!!!

Арсенал-Мидлзбро 7-0, еден од ретките натпревари во кои бевме надиграни

definitivno najnesreken natprevar pred tri godini finale liga shampioni liverpol-milan lele nervozi togas ke se samoubiev koga izgubija mnogu losho seto toa zavrsi. kako sto togas sum bila nervozna mislam ke ubijam nekoj!
no godinava im vrativme taka da sea se e vo red i shampioni sme :D

Финале на Купот пред две години, Шкендија - Македонија ЃП 2-3, последна минута Филип Ивановски Фиќо се прошета низ нашите одбранбени играчи и нажалост феноменално ја смести топката во триаголникот на нашиот гол. Една недела не можев да се помирам со тоа, два пати да водиш и накрај се паѓа во вода, иако имаше озборувања дека условно речено „македонскиот блок“ ја продал утакмицата за корист на Вардар(голманот Манчевски, Стефанов, Деспо не играше поради два жолти картона,...), а од друга страна дека раководството на Шкендија се обидело да ги „купи“ неколку играчи на Ѓорче... А богами и Милан со Ливерпул 3-3 па пораз со пенали не е за потценување, ама не до таа мера.

а лани како се извлековте бе ....ееее

иначе да не бегам од темава

понесрекен натпревар за мене е кога ЛИВЕРПУЛ играше со ЛИЦ [ таа сезона кога одпаднаа ] VODAT 2 0 на полувреме и на крај 2 2
и само на неа паѓам за 19 000 ден
:toe: :toe: јебига

Benfica - Mancehster 2:1
Arsenal - Mancehster 2:2
Manchester - Arsenal 0:1

ЗА МЕНЕ
финале на ЛШ
БАЕРН МИНХЕН-ман јун
при 1-0 и статива имашеШтефан Ефенберг и играта у наши нозе ама на крајо сите знаате како беше да не се потсеќам оште еднаш оти срцето ми се кине

Fudbalot se igra do 90-ta minuta a koga milan dade 3 gola prvo i liverpool dade 3 ftoro sevcenko ja imase utakmicata vo 120 minuta ama koga e glup toa ne e do mene a na penali nikoj ne im e ramen na LFC ovaa godina imaa sreka malku so golovite ali taa e fudbal e

Malku poveke da ne imaa sreka? Sekoja titula vo finale na sreka ja dobile vo poslednive godini :pos2::pos2::pos2:

Juve-Milan 0-0 finale liga na sampioni 2003 (nikogas nema da prezalam sto nedved ne igrase vo finaleto ne bese togas isto so nego i bez nego)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom