Најнесреќниот натпревар на вашиот тим

• Креатор на темата Креатор на темата illusioner
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
epa lehman trebase da dobie zolt i toa da bide gol pa posle moze arsenal so 11 igraci ce se vratese u igra.... a inace ako sakas od koj vodese arsenal so 1-0 mislim deka henry zaeba dosta zatoa so imase 2-3 dobri sanse.

bez konkurencija finaleto liga na sampioni 99 baern-manchester :(

bev 7mo ili 8mo oddelenie i sledniot den gordo si otidov so dres na baern na skolo... kolku samo me umrea od zaebavanje :P

Најнесреќен ми е оној момент кога лани Меси во последна минута им го пикна на Реал...ми идеше да се убијам, сепак тогаш уште не е знаеше кој ќе биде шампион, беше мртва трка помеѓу Реал и Барса. Но на крајот се добро се заврши :)

mene finaleto Milan - Liverpool lele kolku se nervirav a i jas isto kako bavarec si otidov u skolo so dres milan i slabo me dupnaa od zaebavanje:)

Па јас би го издвоил натпреварот во задно коло меѓу Лацио и Интер пред 5-6 год кога Лацио победи и Интер ја загуби титулата во последно коло.

Арсенал-Манчестер Јунајтед 2-1! Кога Манчестер поведе со голот на Руни рипав од среќа..ама Анри у 93` кога ја заби топката у голот ми се идеше да се убијам!

Арсенал-Манчестер Јунајтед 2-1! Кога Манчестер поведе со голот на Руни рипав од среќа..ама Анри у 93` кога ја заби топката у голот ми се идеше да се убијам!
hahah interesen natprevar no ke bese premnogu dokolku arsenal izgubese bidejki ne ko navivac na arsenal tuku cisto neutralno go pisham ovaa arsenal vo toj mec bese podobar protivnik pokaza podobra igra ja imase kontrolata nad topkata imase poveke 100% shansi ako ne mi veruvas pa napishi arsenal manchester na Youtube.com pa ke se uveris ..... :baeh:

arsenal-barselona vo liga na sampioni... nikogas nema da se pomiram ... igravme cel cas so fudbaler pomalku i ja ddrzuvavme prednosta od 1:0 i potos vleze larson i ni dadoa dva gola za 5 minuti... i plus sansite sto gi propusti arsenal... uste se nerviram i cel zivot ke se nerviram za toa

Манчестер коа изгубија од Челзи 3:0, преклани мислам беше.
i jas!! ama da igrase Nedved drugo ke bese!!:uvo:
А да имаше баба муда, ќе ја викавме дедо.
bk.gif

Па јас би го издвоил натпреварот во задно коло меѓу Лацио и Интер пред 5-6 год кога Лацио победи и Интер ја загуби титулата во последно коло.

hahaha..... i juve ja osvoi ligata togas a poborski vo lazio igrase i go napraj najdobrio natprevar vo karierata...to e...

a inace najnesrekni natprevari mi se
trite finalinja vo liga na sampioni so gi iam gleano ko gubese juve: od b. dortmund (1997) od real madrid(1998) i od milan(2002)....sta da ti pricam...:toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom