Најнебезбедни места за паркинг во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Tex
  • Време на започнување Време на започнување

Tex

Член од
29 октомври 2023
Мислења
11
Поени од реакции
10
Темата е малце без врска знам, но ме интересира според вас кои се најнебезбедните места за паркирање (катни гаражи, отворени паркинзи и сл.) во Скопје?
Лично на мене некако небезбедно ми делува катната гаража „Разловечко востание“ каде што повеќето пати кога сум бил имало скршено стакло на земја, скршени шишиња, урина, фекалии и слично. Не делува ниту дека има камери што функционираат. Можеби сум грешка, но таков впечаток имам од таа катна гаража во однос на безбедноста.

Последно уредено:
Беше ултра небезбеден паркингот кај хотел Вип карши Ист Гејт, но сега зграда има никнато таму, така да проблем помалку/повеќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Tex
Паркирање во Скопје е научна фантастика. Ужас. Град проектиран за 250 000 жители, има милион луѓе. Рачунај колку возила се тоа. Ужас, ужас, ужас. Смрт ми станува дури и возењето низ Скопје.

Нема вакви места во централно градско подрачје, лекот е само точак или движење пешки ,кола палам само за подалечни дестинации.

Лош беше порано оној позади катната гаража кај театарот према стоковна. Сеа негде посебно немам чуено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom