- Член од
- 29 октомври 2023
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 10
Темата е малце без врска знам, но ме интересира според вас кои се најнебезбедните места за паркирање (катни гаражи, отворени паркинзи и сл.) во Скопје?
Лично на мене некако небезбедно ми делува катната гаража „Разловечко востание“ каде што повеќето пати кога сум бил имало скршено стакло на земја, скршени шишиња, урина, фекалии и слично. Не делува ниту дека има камери што функционираат. Можеби сум грешка, но таков впечаток имам од таа катна гаража во однос на безбедноста.
www.slobodenpecat.mk
Лично на мене некако небезбедно ми делува катната гаража „Разловечко востание“ каде што повеќето пати кога сум бил имало скршено стакло на земја, скршени шишиња, урина, фекалии и слично. Не делува ниту дека има камери што функционираат. Можеби сум грешка, но таков впечаток имам од таа катна гаража во однос на безбедноста.

ФОТО/ВИДЕО | Ужас во катната гаража „Разловечко востание“, лифтовите не работат, скалите смрдат на урина и фекалии - Слободен печат
Модерната катна гаража „Разловечко востание“ лоцирана во близина на Градска болница, која е речиси секогаш исполнета со паркирани возила до последен кат, одвнатре е „куќа на стравот“, барем што се однесува до скалите кои би требало да служат за симнување и качување на луѓето кои во неа ги...

Последно уредено: