Најнастан за 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас беше настанот кој ја одбележа 2008 година?

• Концертот во чест на Тоше

Гласови: 25 24,0%
  • Победата на ВМРО ДПМНЕ и 63 пратеници

Гласови: 9 8,7%
  • Ветото за влез во ЕУ

Гласови: 12 11,5%
  • Тужбата против Поранешна Отоманска Покраина Грција

Гласови: 3 2,9%
  • Олимпијадата во Пекинг

Гласови: 17 16,3%
  • Европското првенство во Фудбал

Гласови: 8 7,7%
  • Европското првенство во Ракомет (Македонија)

Гласови: 10 9,6%
  • Победата на Барак Обама

Гласови: 8 7,7%
  • Војната во Грузија

Гласови: 1 1,0%
  • Шоуто Операција Триумф

Гласови: 6 5,8%
  • Светската економска криза

Гласови: 5 4,8%

• Вкупно гласачи
    104
Kaj ги склопил авторот само на иста листа победата на дпмне, изборот на прв американски претседател од афроамериканско потекло и операција тријумф?!?!?!?

На светско ниво, Барак Обама.
На локално, ништо особено...можеби концертот за Тоше. Другото се си е исто ко лани :)

На лично, месец февруари.

Светската економска криза без сомнение е најнастан.
Токму така, најнастан на столето - за жал. Така ќе ја запишат оваа година во учебниците по историја. Почетокот на големата светска рецесија.
Без Македонија, секако.

Токму така, најнастан на столето - за жал. Така ќе ја запишат оваа година во учебниците по историја. Почетокот на големата светска рецесија.
Без Македонија, секако.

Kaко би имале економска криза, без економија? :)
Ајде бе, 1929 било бетер.

Јас гласам за победата на детето од колибата на чичо том, во секој случај. Преседан од историско значење.

Kaко би имале економска криза, без економија? :)
Ајде бе, 1929 било бетер.

Јас гласам за победата на детето од колибата на чичо том, во секој случај. Преседан од историско значење.

Не баш.
Имало, ама Америка била доволно силна да го издржи сето тоа. После познатите настани од годинава... не знам дали се ќе биде исто и во иднина. Вчера вработеноста, денес економијата моќ, утре внатрешните политички системи, задутре воената моќ. А штом паѓа САД, следат уште милион домино плочки кои ќе паѓаат.:)

победата на Вмро Дпмне ми ја разубави годината бе :back:

Од горе дадените, Европското Првенство во фудбал... А мој личен најнастан за 2008 година...

Настапот на Above & Beyond во Бразил пред повеке од 1,000,000 народ... Најголемата транс журка досега..:vozbud:

pa mislam deka za nas naj nastan bese koncertot vo cest na toshe

Давам црн бумбар за шоуто Операција Триумф, а белиот оди кај Европското првенство во фудбал.

Европското у фудбал. Фативме многу пари :):):)

..Според мене е победата на симпатичниот,млад и црномурест предтседател на САД , Обама.
.. потоа Економската криза :cry:

Без разлика на гласањето тука, светската економска криза ги мобилизира сите држави како никогаш досега.
Дефинитвно настан кој за некоја деценија ќе се изучува на економските факултети.

Европското Првенство во ракомет
Ама несмее и да се заборави концертот во чест на Тоше

Концертот во чест на Тоше 5.10 :(

ветото!
мислам дека многу работи се промениа и ке се променат по него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom