Најмладата мајка

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Najmlada majka na 5godini???? E ne mi se veruva .... leeeee... ccc ...samo ne mi e jasno koga dobila menstruacija a tek koga zabremenila.... E toa ti e mora da se soo4ime deka ima PEDOFILIJA na zemjava... Tragicno no vistinito!

мене сепак не ми се вервит.. и си останвам на то..

Абе можда таткото имал 7 години-таман се тогаш!!!
(знам сега дека ќе речете дека не може дете од 7 години да забремени женска-ама колку што е веројатно да забремени дете од 5 години толку е и ова веројатно)

picku mater ne mi se veruva .
se ezam od vakvi stvari malku e mornicavi :(

аууууууууууууууу
ту бре на 5 год. се се али на 5год. дете многу е
кој бил таткото треба да добие нобелова награда шо усреќил едно 5 годишно девојче.
(Наградата е куршум у чело)

ajjaj a jas mislev cigankine kaj mene u skolo so ragaa na 14-16 se mnogu mladi Ama 5 godini e premalku toa tatkoto odma na elektricna stolica

:ija: :ija: :ija: :ija: :ija: леле стбарно не ми се верува. Јас мислев дека првата менстрација се добива од 11 год. па нагоре а на 5 да родиш дете! уау не ми се верувааааааааааа:ija:

vtoroto since go dobila posle 33 godini ... prvoto umrelo na 40 godisna vozrast ... za nea se znae deka do 2004 godina ziva bila a sea dali e uste ziva bog zna ... na slikava so sinceto Gerardo i doktorot koj ja porodil
medina2.jpg

Aбе ова е болнаработа. Каде у ПМ кликнав на топиков:lud:
Типот треба да се утепа на лице место. Педофилишта гадни

E uste ova go nemav videno. Dali e mozno ova ljuge, svetot se izopaci!!

Луѓе абе како е ова можно, па девојчето имало 5 год. Како може са добие менструација толку мала, телото уште не е подготвено на таа возраст бе.Не ми има логика, ама ај......

Bog da cuva od pedofilija takvi ako nekoj vidi treba na lice mesto ako ne ubijanje barem edno mnooogu gadno tepanje da im dade

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom