Најлошо сексуално искуство кое сте го доживеале

• Креатор на темата Креатор на темата The countess
  • Време на започнување Време на започнување

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
Локација
Skopje
Секој од нас има направено по некоја утка во сексуалниот живот..
Што всушност за вас претставува добар секс? :D

Џип гзот ми беше повреден од тоа пластичното кај што се става ременот.За првпат се почуствував како педер после тоа :(

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak
Ти имаше лошо па реши да направ профил за да не прашаш. :P ахах

туку ај да си си пожалам и јас. У југото на другар ми, едноставмо 1:90 сум и не беше толку лошо колку неугодно.
После астра си купи ,т.е. му купија и што ремет падна

Најлошо сексуално искуство првиот пат,со мака ми се крена и страв имав се тресев цел,посебно оти предвреме ејакулирав и се засрамив! Плус после тоа 2 дена ми беше никакво ем чудно ем депресивно ем одвреме навреме егото ми се покрена...

Најлошо сексуално искуство првиот пат,со мака ми се крена и страв имав се тресев цел,посебно оти предвреме ејакулирав и се засрамив! Плус после тоа 2 дена ми беше никакво ем чудно ем депресивно ем одвреме навреме егото ми се покрена...

Валјда помлад си бил па си го имал тоа чуство.Исто и кај мене беше.

Ти имаше лошо па реши да направ профил за да не прашаш.
6 мислења има а веќе 4 теми.Валјда кладба е дека за еден ден ќе отвори милион глупи теми.

фала друже што го опшиша мојот прв секс, кој јас денес го нарекувам очаен обид да имам секс

Прв пат кога ми беше ја лупав таа по шлајвката 45-50 мин не можев да и свршам незнам зашто некако се осекав бедно ..

Секој од нас има направено по некоја утка во сексуалниот живот..
Што всушност за вас претставува добар секс? :D
Ред е тој што ја отвара темата треба прв да го опише своето искуство?

Прв пат кога ми беше ја лупав таа по шлајвката 45-50 мин не можев да и свршам незнам зашто некако се осекав бедно ..

не било шлајка друже ? КОФА било ( ко оние молерскине од поликолор )
биди сигурен во ова што ти го кажувам, а друг пат прво провери со рака.

не било шлајка друже ? КОФА било ( ко оние молерскине од поликолор )
биди сигурен во ова што ти го кажувам, а друг пат прво провери со рака.
за тоа да дека е поликолор и плус беше поголема од мене 3 год. ама помина и сега влагам со клизачи на другите

Џип гзот ми беше повреден од тоа пластичното кај што се става ременот.За првпат се почуствував како педер после тоа :(
И ја ја имав истата ситуација,седев помеѓу предните седишта а девојката врз мене, во скутче, и едно 5 пати си ја удри главата во средниот ретровизор. Пиевме некој алкохол во кола, и све испоистуривме, лом, пијана работа. Утре дента ни хемиско не можеше да ја испере.

по анален секс, завршница в уста и после страстен бакнеж
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 20:11 ---
Ред е тој што ја отвара темата треба прв да го опише своето искуство?
можи е невин(а) па собира информации

Додека не го проверам Љузми не му реплицирајте, после секако ќе иде на бан.

колата беше мала, и немаше доволно простор, само поради тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom