Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
Dami i Gospoda kajgandzii uste 13 dena i BACK TO SCHOOL!!!!
nekoj saka,nekoj ne....sekoj si ima svoja pricina.
no bez razlika dali go sakate skoloto ili ne imate po nekoj profesor so ve vadi od patiki.koj profesor se "molite" da ne vi se padne ovaa godina,ili koj profesor ve nervirase u prethodnite....
aj da napravime edna top lista na NAJOLOS PROFESORI vo RM...

my nominee is:

Bogdanka Rilboy Rilkovaaaaa!!!!
(iako licno nemav problem sepak e megu najkolnetite sustestva u skopje)
u moe skolo ima uste par vakvi ama ke im ostavam na drugite prostor da se proiznesat na temata...

Аууууу, ми се гади од самата помисла. Дај боже Пацка да не ми предава, ама изглеа дека :(

мој предлог е паткович професорка по историја во карев. Зената е УЗААААСС!!

Аууууу, ми се гади од самата помисла. Дај боже Пацка да не ми предава, ама изглеа дека :(

Ако мислиш на Пацка од Корчагин, многу полоша варијанта е да ти се падне Петранка по историја. Погрда, зла и одвратна кучка не се појавила во целокупната историја на македонското образование. Фала к*рцу што завршив.

Sith

uf kaj mene elica bezovska po fizika uzassssss nastavnicka ne mozam da ja podnesam poveke a inaku licno so nea neam problemi ama e mnogu skapana. daj boze da ne mi se padni ovaa godina ama po se izgleda deka ....

Нема ништо пострашно од тоа да ми се врати класната што ми беше првите 2 години. А неодамна дознав дека ќе се врати... :ija::nesvest::pop: Оваа што беше на замена беше срцка. Не можам да ја смислам старана. Само заради неа смрт ми е што почнува школо. Кучка погана. Ја мразаааааааам!!!!!

Sith_Lord напиша:

Ако мислиш на Пацка од Корчагин, многу полоша варијанта е да ти се падне Петранка по историја. Погрда, зла и одвратна кучка не се појавила во целокупната историја на македонското образование. Фала к*рцу што завршив.

Sith

Шо знам. Пепи е далеку подобра според мене. Секој си има различен вкус :)

Па Буци мислам дека ние ке бидеме најбројни на темава...ние ги имаме во изобилство таквите професори...може најтешкото помина...уште една година...ама Шуклева не ми прави мерак, Кушевска ми иде на живци ама нема бегање од неа...Рилкова ваљда и оваа година не откачува, вас поише ве сака:)и уште една, ама да ме утепаш не ми текнува на името т.е презимето

Мене изглеа ке ми се менвит профата по физика, новиот ужас бил. Ќе не натерат да си го повраќаме мајчиното млеко. мамицата негова, само ако му текнит нешо лудо...

ja zavrsiv pred 4 godini ali so imase eden bed kaj mene u sredno nemate pojma.ucev u guc i najbed profesor bese KABOV po istorija??????ve maltretira li uste??????

Јас сакам да тргнам на школо!

Ja se oslobodiv od site gomnarski profesori i sea vo 4ta izglea ke mi bidat site saglam ama nisto ne se znae ke vidime!

Buci напиша:
Dami i Gospoda kajgandzii uste 13 dena i BACK TO SCHOOL!!!!
nekoj saka,nekoj ne....sekoj si ima svoja pricina.
no bez razlika dali go sakate skoloto ili ne imate po nekoj profesor so ve vadi od patiki.koj profesor se "molite" da ne vi se padne ovaa godina,ili koj profesor ve nervirase u prethodnite....
aj da napravime edna top lista na NAJOLOS PROFESORI vo RM...

my nominee is:

u moe skolo ima uste par vakvi ama ke im ostavam na drugite prostor da se proiznesat na temata...

хе хе уште едно паcиeнтче на Рилкова, пер ја не сум крив шо се запишувате економски смер, ќе си идеш ко мене правен смер и мука да немаш со професори

ЃАВОЛЧЕ напиша:
Па Буци мислам дека ние ке бидеме најбројни на темава...ние ги имаме во изобилство таквите професори...може најтешкото помина...уште една година...ама Шуклева не ми прави мерак, Кушевска ми иде на живци ама нема бегање од неа...Рилкова ваљда и оваа година не откачува, вас поише ве сака:)и уште една, ама да ме утепаш не ми текнува на името т.е презимето
Luki?ej ne mi teknuva kako bese.....
korunovska?ili taka nesto...

Buci напиша:

Веруј, Рилкова мене ич проблеми не ми праеше.
Мене ме нервираше Шуклева (не дека си имав проблем со неа, ама понашањето ме нервираше).

Дефинитивно најлош професор за мене беше Лујза (економска географија).

Цитат-Има некои што си ги добиваат оценките со учење и труд (погледнува накај две девојчиња бубалици), (па се врти накај мене и уште двајца другари позади мене), а некои се мрзливи, не учат и се вадат на интелегенција.

Ме мрзеше, не знам зашто.
Ама може слободно да јаде гомна сега, искомплексирано глупо суштество. :bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom