Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ај објасни каква поента сакаш да донесеш, да не пишаме за џабе. Демек ако изминатава година ипол нема излезено солиден трилер треба да се задоволиме со вакви предвидливи просечни филмови, и да не се жалиме околу тоа, туку да сме среќни, пошо као може и вакви да нема? :icon_lol:

Реално гледано, од 5/6ка не заслужува повеќе.

Редно е и Трансформерс 3 да се додаде на листата на Т1 и Т2. :sick:

Значи не ми се верува што изгледав попладнево.

Teeth Вагина со заби. Мислам уатафак? Уште еднаш кога ќе ме викаат на филм ќе се јавам унапред да ми го кажат филмот. Го класифицирам во иста категорија со Drag me to hell, наречена како so bad that is good. :P

Ова морам да го гледам.

Birdemic anyone?

Ова ни Хичкок не го може!

Најдосаден и најглуп според мене, заспав и не го догледав
last-night-movie-poster-2010.jpg

Глупав филм: From Prada To Nada.
Демек комедија, ама не видов никаде смешни моменти.

Battle Los Angeles
Сите филмски клишеа на едно место, од генерал 3 дена пред пензија што загинува до млад хиспано војник со бремена жена што загинува. И нормално тука е младиот, згоден, мускулест, млад американец и неговата партнерка командос со големи цицки кои го спасуваат светот од злобните вонземјани.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Аман, не троши мегабајти, дури и да имаш неограничен нет :)
Мегабајтите се безвредни. Да речиш не троши пари или време... што ти прави пиратеријата.

Настрана тоа. Оти ваков негативен став заземате, а веројатно не сте го ни гледале филмот? Трејлериве не даваат многу надеж, ама трејлерите лажат. :giggle:

Па дури и да е лош, за секој филм има публика. Пример јас (и max legend :D). Ако најдам време без многу забелешки би го гледал. Зошто? Да речиме, guilty pleasures.

ми се плачи шо ги гледам видеава :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom