Најлошата игра која сте ја играле?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа ти цел жарн го отценуваш како најлош!
Па неможе се да е фалш во RPG!

Друже, погрешно си ме разбрал. RPG се едини игри што ги играм во послеедниве 3 години. Го прашав зашто не само "Diablo II" бидејќи "Diablo II - Lord Of Destruction" е експанзија. Нелогично би било да ти се свиѓа основната игра, а експанзијата да не ти се свиѓа, кога ништо не е променето освен што е додадено нешто плус.

Најлоша што сум ја играл (цели 2 минути) е From Dusk Till Dawn правена демек по филмот. Леле боже господе коооолку лоша.
Најголемо разочарување ми беше NFS-Prostreet. Можеби зашто премногу се надевав, потпирајки се на ЕА и NFS стара слава...ама...тоа е

Хаха, стара слава на ЕА. Кажи ми која стара слава? :)

fifa 08 и driver3 многу тапа игри полошо од нив здравје:tapp:

futbal menager naj losa igra nema a i ova so ja igrat cel sfet WoW igratat pojma neam na toa igra ne znma kako se igra ;;;

Хаха, стара слава на ЕА. Кажи ми која стара слава? :)

treba da se dovede do dilema prasanjeto za gigantizmot na EA i NFS (kako nivni proizvod) vo poslednive 10 do 15 god?

hmmm

ili nekoj nema dovolno iskustvo so EA?!

ima nesto...

Bacillus gagous напиша:
Играта и замислата и начинот на кој е изведена играта е одлична, најсупериорна и најреална RTS до сега, е сега што бара епетн добра машинерија за да можеш да ги гледаш и лицата на војниците е друга проблематика. Инаку претпоставувам тоа што тебе те има разочарано е истот што и мене а тоа е релативно кратката кампања.

Па шо знам мене ме бендиса World in Conflict добар гамеплај добра графика е сега кампајната е кратка и да имало кампајна со руси би било многу по кеф.А и доста добро е со можи мултиплеер против ботиви да се игра

Последна игра што не ме бендиса беше time shift (time shit)

Day watch ili heroes might V(taka nesto mislam bese). Poglupi igri amin

ами позамавана од taxi draver немам видено...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom