Најлошата игра која сте ја играле?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Фифа ... наглупа е, поглупа игра да направиш треба да си талент

Soldner-некој пробај, само пробал да го копира Флешпоинт
Приказна нема, лоши команди, багови, паѓа на сред...со еден збор срање.

Па и онаа,како и беше името Resident Evil 4
карактерот е сакат,или пукаш или одиш нема двете истовремено
Идејата била да биде реално, затоа што пукање и трчање и нишанење во исто време има само на филм
Плус мисламдека ја прогласија за игра на 2005...

Беше најдобра игра за 2005 на Gamecube.
А сите знаеме која конкуренција ја имаше на Gamecube :)

Занимливости,ја прогласија пред се заради ненормалната графика за таа конзола,а уште тогаш се жалеа на контролите.
Ако збориме за реалност,каде тука се вклопуваат зомбите :)

Идејата била да биде реално, затоа што пукање и трчање и нишанење во исто време има само на филм
Плус мисламдека ја прогласија за игра на 2005...

Да,ја прогласил некој што немал работа,плус то,ако некоја бешенајдобра таа година то е F.E.A.R. на Е3 што беше или така нешто

Naj, naj najglupi za mene se: Fifa, PES - site verzii, O-Game i mnogu drugi!

Нај глупи игри сеееее BarbiKIiii :pos2::pos2:

Need for Speed Pro Street.

Definitivno edna RPG igra Dead Reefs...kakvo sranje e znaci !!!!

Многу се нервирам кога некоја игра ја рекламираат толку многу, (незнам каков gameplay, ова-она), и кога ке ја купиш испаѓа срање у боја! Тоа ми се деси со Resident Evil 4 (многу ''добра'' игра), a кога ја купив испадна дека се игра само со Keyboard (No mouse) со еден морон на некоја е*ана мисија као тепа некои психопати (ја усрале приказната од филмот и претходните верзии). Исто така и Devil may cry 3 (мислам), пак испадна дека се игра само со Keyboard и нема ништо у неа! Коа си у комбат се дивиш на едно копче и глеаш на монитор како еден дебил кастрира едни дебили. А за приказната да не зборам..... После забележав дека CAPCOM игрите се играат уствари без маус! Уште еднаш нема да купам капком игра у живот !!!!!!

Многу се нервирам кога некоја игра ја рекламираат толку многу, (незнам каков gameplay, ова-она), и кога ке ја купиш испаѓа срање у боја! Тоа ми се деси со Resident Evil 4 (многу ''добра'' игра), a кога ја купив испадна дека се игра само со Keyboard (No mouse) со еден морон на некоја е*ана мисија као тепа некои психопати (ја усрале приказната од филмот и претходните верзии). Исто така и Devil may cry 3 (мислам), пак испадна дека се игра само со Keyboard и нема ништо у неа! Коа си у комбат се дивиш на едно копче и глеаш на монитор како еден дебил кастрира едни дебили. А за приказната да не зборам..... После забележав дека CAPCOM игрите се играат уствари без маус! Уште еднаш нема да купам капком игра у живот !!!!!!

А да ги играш на козола, или веќе кога играш на ПЦ да инвестираш во еден Logitech Rumblepad 2? Јас немав вакви проблеми на RE4 со горенаведениот гејмпад, a DMC3 ја играв на PS2.

Како прво и прво, биди срекен што воопшто беше направен порт на RE4 на PC. Играта беше базирана на GameCube и PS2, така да нема што да се буниш.

Според мене наглупа игра е Conquer, гејмплеј никаков, 2д (WTF?!), не може ни на фул скрин да се игра. Бледа МMORPG игра. Воопшто не вреди според мене, без навреда за играчите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom