рапаич
А бе?
- Член од
- 20 март 2008
- Мислења
- 164
- Поени од реакции
- 6
Изгледа ти цел жарн го отценуваш како најлош!Зашто "Diablo II - Lord Of Destruction"? Зашто не само "Diablo II"?
Па неможе се да е фалш во RPG!
Изгледа ти цел жарн го отценуваш како најлош!Зашто "Diablo II - Lord Of Destruction"? Зашто не само "Diablo II"?
Друже, погрешно си ме разбрал. RPG се едини игри што ги играм во послеедниве 3 години. Го прашав зашто не само "Diablo II" бидејќи "Diablo II - Lord Of Destruction" е експанзија. Нелогично би било да ти се свиѓа основната игра, а експанзијата да не ти се свиѓа, кога ништо не е променето освен што е додадено нешто плус.Изгледа ти цел жарн го отценуваш како најлош!
Па неможе се да е фалш во RPG!
Хаха, стара слава на ЕА. Кажи ми која стара слава?
NFS Most Wanted можеби,или пак NFS Hot Pursuit?Хаха, стара слава на ЕА. Кажи ми која стара слава?
Па шо знам мене ме бендиса World in Conflict добар гамеплај добра графика е сега кампајната е кратка и да имало кампајна со руси би било многу по кеф.А и доста добро е со можи мултиплеер против ботиви да се играBacillus gagous напиша:Играта и замислата и начинот на кој е изведена играта е одлична, најсупериорна и најреална RTS до сега, е сега што бара епетн добра машинерија за да можеш да ги гледаш и лицата на војниците е друга проблематика. Инаку претпоставувам тоа што тебе те има разочарано е истот што и мене а тоа е релативно кратката кампања.
osobeno driver 3 kako od 98 e igratafifa 08 и driver3 многу тапа игри полошо од нив здравје