Најлошата игра која сте ја играле?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Без разлика дали ќе наведете една или повеќе...пишете си која игра ве разочарала,или пак ве изнервирала толку многу со багови што дури и на времето сте симнувале пачеви со 56к модем ?:)

Ако јас морам да бирам,тоа би биле :
ShadowRun -после толку најави,нема ни singleplayer
Colin Mcrae DiRT - не дека е лоша ама долго време ги гледав скриншотовите,и на крај графичката не ми ја подржуваше :)
Driv3r - како само не отидов до нет да видам што катастрофа е пред да потрошам 100 ден.
FIFA - од 2004 па навака сите верзии,ИСТИ СЕ!

Вие сте на ред:vozbud:

Disclaimer: За вкусовите не се расправа:wink:

Need for Speed™ ProStreet
Soldier of Fortune (незнам кој дел беше)

Имам играно многу лоши игри.. но најлоша.. хмм.. NFS ProStreet.. многу очекував од неа а не добив ништо. Не можев да и дадам run, ми заглавуваше PC, им пишав на EA, ама... EA како EA.. таквото не ги боле за потрошувачите.

Harry Potter 5 Order Of The Phoenix-срамота е ваква игра да се направи во денешно време, пак ЕА

NHL 2007 -бев воодушевен со 2006ката, но на оваа сменаа контроли и триста глупости, не беше старата NHL

Fifa се подразбира - Аман воведите нешто ново

Soldier Of Fortune: Payback

Ова изглеа некој ги потплатил, за да ја утнат играта до даска.... Дури и во OPTIONS не е како што треба, немаш да си местиш ништо во врска со графиката.

SOF 1 и 2 беа револуција, со реалност и графика.....

Restricted Area

Нешто се труделе да прават RPG нешто слично како Diablo 2, ама напраиле најлошо што може, ако не сте ја пробале, НЕМОЈТЕ!!!

Fifa се подразбира - Аман воведите нешто ново

Разбрав од следна година ќе имале нови линиски судии,се разбира лиценцирани спрема вистинските линиски судии :)

Fifa(до 99год. добра беше за тоа време) и Pro Street

А бе играта беше хорор-мистерија така нешто ама бидејќи беше толку лоша, не и го запамтив ни името:toe:

А бе играта беше хорор-мистерија така нешто ама бидејќи беше толку лоша, не и го запамтив ни името:toe:

Де кажи за што се работеше во неа. Каква беше приказната?

Уф незнам, 95% од корејските ММОРПГ гриндери?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom