Најгрди фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Нај грд дрес ми е на CHELSEA НАЈ СМООТАН ДРЕСС А ИМА И ПО СМОТАНИ ХАХА ЛЕЛЕ КАКВИ ДРЕСОВИ ИМАЛО ХХА :tv::pos2::vozbud:

87619607sz9.jpg
najgrd dres dosega

И мене жолтиов ми е грд, иако сум за Челзи... Како не дај Боже ѓубреџии, или редари на стадион да се.

за најгрд незнам а најдобар ми е на манчестер секако
а и на милан белиот ми е добар

mancester-dres.jpg

На Манчестер ми се најгрди некако немаат скоро ништо на дресот само АИГ и ниту едно друго забележително знакче многу едноставен е

mancester-dres.jpg

На Манчестер ми се најгрди некако немаат скоро ништо на дресот само АИГ и ниту едно друго забележително знакче многу едноставен е

Па баш тие наједноставните се најубави. Ако забележа сите најлоши дресови што ги постираа беа шарени.

Иначе овој дрес ми изгледа многу педерски. Не знам како можеле да го носат.

01487zu4.gif

1992 Hull City - Англија

на јувентус.
добри се дресовите само заебано е одпозади името неможе да се прочита од подалеку!жолта боја букви.
treseguet.jpg

и вторите дресови се грди.како повраќаница боја се!
bozzasecondamaglia2009jgr9.jpg

на јувентус.
добри се дресовите само заебано е одпозади името неможе да се прочита од подалеку!жолта боја букви.
treseguet.jpg

и вторите дресови се грди.како повраќаница боја се!
bozzasecondamaglia2009jgr9.jpg

Признај дека ова е од инат :wink:

Признај дека ова е од инат :wink:
нема врска најсериозно жолтите букви не се гледаат одпозади признај а и вториот дрес што го ставив е како избледена жолта пошто не перат со Ариел:smir:

На Јувентус гостинските не ми се допаѓаат.Исто и на Арсенал и на Челзи гостинските не ми се допаѓаат :toe:

mancester-dres.jpg

Да, ама пишува и European Champions:vozbud:

Иначе нз, во Англија најгрозни ми се Вест Хем со коцката напред:)
4030861069fdbc9576f5649816b703a2.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom