Најголемите Македонци низ историјата

Се собрале група дегенерици и јадат бурек....свашта држи земјата македонска.

Недај боже да им се проверат банкарските сметки:nesum:,ке сфатат луѓево какви привилегии би имале доколку би биле само Словени

Не сум знаел дека имам и обожаватели :smir: Ама не сум геј, уште одма да ви кажам да не се надевате за џабе :smir:

Не сум знаел дека имам и обожаватели :smir: Ама не сум геј, уште одма да ви кажам да не се надевате за џабе :smir:

Не сум знаел дека ако предложиш некој за голем македонец треба да си геј:toe:

On: najgolem makedonec spored mene, vo istorijata e Aristotel.

Дај просветли не и нас што не сме многу по историјата, па може ке го закачам на зид

Гледам никој не ги спомнал Аристотел и Михајло Пупин...за првиот сите добо знаеме кој бил , а за вториот иако веројатно многу од вас мислат дека бил србин тоа не е точно...факт е дека бил роден во Србија но и татко му и мајка му се Македонци од Вевчани...Пупин е научник од светски глас и еден од пионерите на електротехниката и радиотехниката каде шо има пантентирано преку 24 пронајдоци...на сите ни се добро познати Пупиновите калеми

Гледам никој не ги спомнал Аристотел и Михајло Пупин...за првиот сите добо знаеме кој бил , а за вториот иако веројатно многу од вас мислат дека бил србин тоа не е точно...факт е дека бил роден во Србија но и татко му и мајка му се Македонци од Вевчани...Пупин е научник од светски глас и еден од пионерите на електротехниката и радиотехниката каде шо има пантентирано преку 24 пронајдоци...на сите ни се добро познати Пупиновите калеми

јас мислам дека пупин сепак самиот се декларирал како србин

Citni be, kade preku red :):)

Jas go spomenav Aristotel.

P.S. So zborovite na novokomponiraniot VMRO-vec S. Shkaric, Aristotel i toj samito se rodeni na 50 km oddalecenost eden od drug, dve iljadi godini razlika.

Не е важно како се декларирал , факт е дека и мајка му и татко му се Македонци од Вевчани ми се чини беа

Citni be, kade preku red :):)

Jas go spomenav Aristotel.

P.S. So zborovite na novokomponiraniot VMRO-vec S. Shkaric, Aristotel i toj samito se rodeni na 50 km oddalecenost eden od drug, dve iljadi godini razlika.

ОК бе мачорче , во право си...не видов дека прв ти го имаше пишано филозофот и научникот од Стагира...хе хе

Секој оставил трага ама според мене

Ченто - Македонскиот Џорџ Вашингтон

Во една прилика дошле некои бугари во Прилеп да опипаат како е расположено населението да прифати бугарски попови и учители. И зборувал некој бугар, зборувал, и луѓебо негодувале, а Ченто молчел. И овој бугаров го прашал господине Андонов, вие сте многу мудар и паметен, ама зошто не реагирате, зошто сте така тивок, на што Ченто му одговорил

"Нема зошто да се расправаме тука, туку јас да си одам дома да си го спакувам куферчето, иако само што се вратив од затвор, гледам дека пак ќе одам таму зошто ти ова што го кажуваш ниту може да биде, ниту ќе биде"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom