More glup eden nemoj ti da mi kazuvas jas dali da kazuvam ili ne jas ti kazuvam taka kako sto e,a ti pisuvaj si sto sakas ic kur ne me boli a eve pak ti kazuvamVO MAKEDONIJA NEMA BUGARI AMA BAS NI EDEN a ako te boli to togas ic i za to ic k. ne me bole jasno ti e sega,a ako gledas ti od google si svrsil rabota.I mene mi smeta to sto vrsis pederska propaganda pa jas ne reagiram taka glup eden,ama ti to ne mozis da go svatis odi vidi ti na google,a RADKO e registrirana i funkcionira sto procenti,a dali e partija ili organizacija ne me ni interesira ,kako e registrirana i to ne me interesira ic,ako se prasuva nekoj kako mene jas bi ja soprel pederskata dejnost koja ja izvrsuva perenje na mozoci i potkupuvanje so sitnici kako pasos,evtina kola,polozeni ispiti na fakultet i dr.sitni beneficii.
A za to dali vredi da mi repliciras to ti si znajs a ako mene me prasas vo bilo koj slucaj site sto se kako tebe so takvi idei ne vredi voopsto i da ucestvuvaat vo vakvi diskusii no ve ima i demokratsko pravo vi e da pisuvate sto sakate i pravete go toa slobodno.