Најголеми фудбалери-предавници

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Mилко Ѓуровски. Сите се колнеле у него, редовно ги полнел гробарите, имал и уште други важни голови и на крај директно прешол у партизан од чиста мира, колку да испадне фраер, бар он така вели и затоа сега е омразен кај постарата генерација, па и кај помладата. У тоа време у Београд, когап прешол у партизан, на ѕидот на народниот театар било испишано: „Милко је педер“.

И нормално тоа ѓубрето што име не сакам да му спомнам. Ми беше омилен играч заедно со Жигиќ од таа генерација, ама, испадна огромно ѓубре и му посакувам све најлошо. Малце му беше тоа у Џенова, многу малце, требаше уште да го добие, ама се извлече.

:D

A oд другиве тука се: Крањчар, Насри, Торес итн.

Овој Клео што играше за Ѕвезда па отиде во Партизан и Стојкович голманот кој бранеше во Ѕвезда и сега е во Партизан, без разлика што во меѓувреме играше и за други тимови

Зошто никој не го спомна КЛИШИ? прво кога беше во Арсенал викаше никогаш нема да отидам во Сити, Сити овакви-онакви. Сега за нив игра :D

Никој не би си идел од Арсенал да освојуваа титули (освен можеби Фабрегас).

Луис Енрике од Реал во Барса. Реал го направи играч а типот ко слободен играч си замина за најголемиот ривал. Дури и тренер им беше на младинците...пичка :icon_lol:

Луис Енрике од Реал во Барса. Реал го направи играч а типот ко слободен играч си замина за најголемиот ривал. Дури и тренер им беше на младинците...пичка :icon_lol:
Он и Фиго се најголеми предавници

2. Клосе - Пред крај на кариера го напушти Баерн иако го направија човек. Му заврши договорот, но цел тим на Баерн се надеваше дека ќе реши да остане во клубот.

3. Хасан Салихамиџич - 9 години во Баерн и отиде во Јувентус, сега волсбург...

Тие двајца фудбалери да ги ставаш во фудбалери - предавници, е стварно треба да немаш поима од животот а да не зборуваме за фудбалот

2. Баерн на Клозе му нудеше само едногодишен договор а тој сакаше двегодишен договор, и самиот знаеше дека нема шанси да биде првотимец во Баерн заради Гомез така да реши да ја промени средината.

3. Баерн веке не сметаше на Салихамиџич, правеа ремонт тогаш кога завршија на 4-то место во Бундеслигата, кога ги купија Рибери и Алтинтоп.

А зошто никој го нема спомнато Роналдо (дебелиот)
Барселона--Реал М.
Интер--Милан
И во Бразил како што знам има играно во двата најомразени тима

391419_469876463032187_1597040385_n.jpg

Малку насловов ми боде очи.За некој фудбалер да се нарекува ‘‘најголем‘‘ тој истиот не може да биде предавник.Овие што ги спомнувате се ‘‘големи‘‘ фудбалери,а во групата најголеми може да се стават играчи како Малдини,Занети,Дел Пиеро,Гигс итн.

Малку насловов ми боде очи.За некој фудбалер да се нарекува ‘‘најголем‘‘ тој истиот не може да биде предавник.Овие што ги спомнувате се ‘‘големи‘‘ фудбалери,а во групата најголеми може да се стават играчи како Малдини,Занети,Дел Пиеро,Гигс итн.
Најголеми предавници помеѓу фудбалерите? И од тие што Че ги наведе, по мене само 3ца реално може да се рачунаат за предавници. Кемпбел, Фиго и Тевез.

Најголеми предавници помеѓу фудбалерите? И од тие што Че ги наведе, по мене само 3ца реално може да се рачунаат за предавници. Кемпбел, Фиго и Тевез.

Јас на друг начин го протумачив насловот па затоа ми дојде малце нелогично.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom