Најголемата глупост што сте ја направиле во животот досега

Член од
24 мај 2014
Мислења
5.309
Поени од реакции
5.928
Напишете ја вашата најголема глупост досега :D без разлика дали се работи за смешка или пак за сериозен проблем. Јас лично неможам да се сетам на мој конкретен случај али најголемите глупости сум ги правел на маало и во школо.

Напишете ја вашата најголема глупост досега :D без разлика дали се работи за смешка или пак за сериозен проблем. Јас лично неможам да се сетам на мој конкретен случај али најголемите глупости сум ги правел на маало и во школо.
Како не можеш да се сетиш, мора да ти текне нешто. Имаш медитирано седнат на оџакот од некоја зграда или куќа? И тоа се рачуна.

We have some trust issues from the start... Како да кажиме ко ти не ни се отвараш? Ајде, пушти душа прв.
Pojma nemam Bozino koja glupost mi e vrv vo zivotov. Prvo so mi pagja na pamet e deka vo osnovno zaklucivme nastavnicka vo kabinet... Si gi zaboravi klucevite na vrata i nas tolku ni treba... Decista vo tie godini.[DOUBLEPOST=1413150955][/DOUBLEPOST]
Како не можеш да се сетиш, мора да ти текне нешто. Имаш медитирано седнат на оџакот од некоја зграда или куќа? И тоа се рачуна.
Ako si imas maka vo glavata leci si ja brat. Nemam nisto protiv tebe samo bezveze e ova sto provociras koi ke stignes. Jas toa go "citam" kako problem vo tebe. Dali ti ke me razberes gresno pa ke se branis, ke mi se lutis ili neznam sto toa si e tvoja rabota. Pozdrav. :)

Последно уредено:
дефинитивно најголема глупост - шо не си ги спакував куферите со време и не заминав ,останав ,во оваа споредмене посранава држава.
и да заборајв - глупост напрајв пред 3 год ко се запишав на факултет.
и така браќа и сестри ,тоа би било тоа :cool:

Pojma nemam Bozino koja glupost mi e vrv vo zivotov. Prvo so mi pagja na pamet e deka vo osnovno zaklucivme nastavnicka vo kabinet... Si gi zaboravi klucevite na vrata i nas tolku ni treba... Decista vo tie godini.[DOUBLEPOST=1413150955][/DOUBLEPOST]
Ako si imas maka vo glavata leci si ja brat. Nemam nisto protiv tebe samo bezveze e ova sto provociras koi ke stignes. Jas toa go "citam" kako problem vo tebe. Dali ti ke me razberes gresno pa ke se branis, ke mi se lutis ili neznam sto toa si e tvoja rabota. Pozdrav. :)
Веројатно имаш дислексија. Иначе, немам ништо против тебе, само сакав да ти помогнам да се сетиш на некои случки. Пис.

Запишав правен наместо електро или економски. А можев и во странство да студирам... Абе будала.

дефинитивно најголема глупост - шо не си ги спакував куферите со време и не заминав ,останав ,во оваа споредмене посранава држава.
и да заборајв - глупост напрајв пред 3 год ко се запишав на факултет.
и така браќа и сестри ,тоа би било тоа :cool:

скоро идентично :cool:

Тоа што имам одземено нешто од некој кој незаслужил и тоа што сум им давал на некои луѓе значење:)

Веројатно имаш дислексија. Иначе, немам ништо против тебе, само сакав да ти помогнам да се сетиш на некои случки. Пис.
Se gleda kolku nemas protiv mene i protiv drugite potocno protiv sebe de... Ne e bitno do mene ne dopre tvojata provokacija kako i voobicaeno. Inache da te sovetuvam vaka od socuvstvo posto golem tovar nosis... Karakterot tvoj i navikite tvoi ke ti se udiraat od glava se poveke ako ne pocnes da se menuvas. Toa e tesko i bolno baska e i seriozen problem veruvaj. Pozdrav.

Искрено да си кажиме тешка одлука е ова, незнам многу ги има :D
Си дојдоф од америка, сеа засеа ова... иначе си бројам нови :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom