Најголем успех во игра

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
WoW i Conquer ama sea ne mozam da ja smislam CO

На FIFA 07 дадов гол со глава од гол во гол. Околу 90 метра му иде мислам тоа.

Халф лифе 2 двапати ја свртив...и на кантер направив еднашка 723 убиства(нормално со ботови)

vasildb напиша:

Ne seri, kako ti uspealo?! Jas najdaleku sto sum dal so glava bilo od dvaesetina metri.

Smert напиша:
Minesweeper na Beginner (toa najmaloto) go imam zavrseno za 8 sekundi. Ako nekoj ima napraveno pobrzo od mene, neka kaze, mu pruzam raka.

Jas ja imam napraveno za 5 sekundi

vasildb напиша:

Да не излажа малце случајно ?? Некако не ми е сфатливо ова твоето...од чиста физика тоа не може да се деси :tapp::tapp::pos2:

na FIFA 2007 imam dadeno 3 gola za 2 minuti na professional

auuuu

vasildb напиша:
jas imam daden gol od publika i toa so nos mozes ti toa? hehehehehe :D

Warcraft III моментално левел 18 сум кренал... :)
GridWars 2 - ултра аркадна платформска ако напрај некој појќе од мене ќе му го поклонам компјутеров. 3 142 981 мојата омилена игричка. даунлодирајте ја од некаде 3 мегабајти ќе да е, прекрасна е и ептен заразна.

warcraft 3 i frozen za vkupno 4 dena sum gi svrtel
a nfs underground 2 za 2 dena

Moderator na server za igra " warcraft lll ", prv rank na 5-6 servera za taa igra.

Bev 64lvl na northrend pred edna godina.

EDIT: Bejko, na koj server igras?

Najgolem uspeh vo Mortal Kombat 2 napraveno site finti a gi ima nad 100 so se Finish him!

na diablo 2 so site likovi ... pogotovo so barbarian ... 95 level ... nemav nervi da go jacam uste ! ... isto i druidot mi e mnogu jak ... 90 level , shapeshifter ... so 7500-9000 damage i 4500 life .... ustvari site mi se jaki likovi ali me mrzi da pisuvam koj kakov e ... ovie dva se dovolni !

на PES и на Wining Eleven кој сака :D btw имам повеќе пати давано голови од пола терен од корнер порано се даваа многу голови така сеа е немогуче . а и да еднаш топката излезе надвор од терен се одбаци од реклама влезе у гол и се рачунаше, после ми шутираа пенал ја бранев со толдо топката низ стомак му пројде :tapp: и .. и .. DOOM 3 ја свртев за 15 дена :D прилично брзо.. иам уште некои достигнувања ама не ми текнува. ееј да и ќе заборавев на Total manager 2005 така нешто беше тој на електроник артс менаџерот со македонија освоив и светско и европско на најтешко , а да не зборам за колку титули иам освоено со тимови звер бев у таа игра :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom